بهترین دستور پخت پینا کولادا

بهترین دستور پخت پینا کولادا

پینا کولادا کلاسیک یک کوکتل ساده است که تنها با سه ماده تهیه می شود: رام، خامه نارگیل و آب آناناس. شما می‌توانید این غذا را به سادگی با یخ سرو کنید، اما ترکیب آن با یخ نیز بسیار محبوب است تا یک خوراکی لجن‌دار و خوش‌بوکننده داشته باشید.

این نوشیدنی گرمسیری در سواحل سرتاسر جهان مصرف می شود و بهترین راه برای خنک شدن در یک روز گرم تابستانی در هر کجا که هستید است. برای تهیه نوشیدنی عالی برای تعطیلات آماده اید؟

مربوط: مای تای، رام رانر، مخروط برفی پینا کولادا، بستنی بستنی پینا کولادا، نحوه بریدن آناناس، مسکن و بیش از 50 کوکتل سرگرم کننده برای تهیه در خانه.

دستور پخت پینا کولادادستور پخت پینا کولادا

ریشه پینا کولادا

پینا کولادا در اصل در سان خوان، پورتوریکو اختراع شد. اگرچه سازنده دقیق آن مشخص نیست، ممکن است این نوشیدنی توسط متصدی بار رامون ماررو در Caribe Hilton در سال 1954 اختراع شده باشد، اگرچه رستوران Old San Juan در Barrachina ادعا می کند که این نوشیدنی در سال 1963 توسط یکی از بارمن های آنها ساخته شده است.

نام پینا کولادا در لغت به معنای “آناناس صاف شدهدر زبان اسپانیایی، آب آناناس تازه فشرده و صاف شده همان چیزی است که به نوشیدنی طعم گرمسیری می دهد.

مواد تشکیل دهنده پینا کولادامواد تشکیل دهنده پینا کولادا

کدام رام برای پینا کولاداس بهترین است؟

  • رام سفید: رام سفید اغلب چیزی است که ممکن است برای کوکتل های مخلوط استفاده کنید، زیرا ارزان تر است و با طعم های قوی دیگر ممکن است چندان اهمیتی نداشته باشد. اما با توجه به اینکه Piña Colada در واقع یک نوشیدنی بسیار ساده است، من رام سبک را توصیه نمی کنم، اما اگر همان چیزی است که دارید می توانید از آن استفاده کنید.
  • رام کهنه: برای نمایه ای غنی تر و پیچیده تر، از رم قدیمی استفاده کنید. نت‌های کارامل، وانیل و ادویه مکمل نعناع و لیموترش هستند و در نتیجه تجربه‌ای پیچیده از موهیتو ایجاد می‌کنند.
  • رام سیاه: اگر طعم تندتری را ترجیح می دهید، رام تیره می تواند به نوشیدنی شما عمق دهد. این شیرینی متمایز شبیه ملاس را ارائه می دهد.

دستور العمل پینا کولادا – مواد لازم

  • رام: در حالی که می‌توانید هر رمی را که دوست دارید برای این نوشیدنی انتخاب کنید، ما رام قدیمی یا تیره را به جای روشن پیشنهاد می‌کنیم، اما می‌توانید آزمایش کنید و ببینید کدام مورد علاقه شماست.
  • کرم نارگیل: این را با خامه نارگیل یا شیر نارگیل اشتباه نگیرید… خامه نارگیل از این جهت متفاوت است که شیرین تر و شربت تر از سایر همتایان است، بنابراین مطمئن شوید که چیز مناسبی را دریافت می کنید (کوکو لوپز یکی از محبوب ترین طرفداران است).
  • آب آناناس: از آنجایی که آب میوه بخش بزرگی از نوشیدنی است، به سراغ آب آناناس با کیفیت تر بروید یا حتی آب آناناس تازه را آب بگیرید.

همچنین می توانید نوشیدنی خود را با تکه های آناناس، گیلاس یا لیمو ترش تزئین کنید. Piña Colada به طور سنتی در یک لیوان به سبک طوفان سرو می شود، اگرچه شما می توانید از هر لیوان بلندی در یک خرج کردن استفاده کنید.

دستور پخت پینا کولادادستور پخت پینا کولادا

طرز تهیه پینا کولادا:

رم، خامه نارگیل و آب آناناس را به مخلوط کن اضافه کنید.

یخ خود را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یخ خرد و لطیف شود. بلافاصله با چاشنی های دلخواه سرو کنید و لذت ببرید!

این راز را امتحان کنید تا پینا کولاداهای خود را فوق العاده خوشمزه کنید:

بهترین راز ما مخلوط کردن کرم نارگیل و شیر نارگیل است.

انجام این کار واقعاً بهترین طعم نارگیل ممکن را در نوشیدنی به ارمغان می آورد زیرا فقط استفاده از کرم نارگیل گاهی اوقات خیلی شیرین است و همچنین نارگیلی یا خامه ای نیست.

1 قوطی (15 اونس) کرم نارگیل کوکو لوپز را با 7 اونس شیر نارگیل پر چرب بدون شیرینی در یک قابلمه کوچک ترکیب کنید. روی حرارت ملایم هم بزنید تا ترکیب شوند. قبل از استفاده بگذارید کاملا خنک شود.

می توانید آن را تا دو هفته در ظرف در یخچال نگهداری کنید و افزودن یک فنجان رام ماندگاری آن را کمی بیشتر می کند. سفت می شود، بنابراین وقتی می خواهید از آن استفاده کنید، آن را بیرون بیاورید و بگذارید به دمای اتاق برسد.

چگونه یک فنجان آناناس درست کنیم

برای سرگرمی، می توانید یک آناناس را خالی کنید تا در آن پینا کولادا خود را سرو کنید.

برای خالی کردن آناناس برای ظرف خود، قسمت بالای آناناس را ببرید. سپس با فشار دادن و چرخاندن داخل آن، از هسته‌گیر آناناسی استفاده کنید. وقتی به قسمت پایین رسیدید، هسته را بیرون بکشید.

اگر مطمئن نیستید که چقدر به پایین نزدیک هستید، می توانید این کار را در دو مرحله انجام دهید. شما فقط نمی‌خواهید قسمت پایینی آن را سوراخ کنید، زیرا نمی‌توانیم پینا کولاداهایمان را نشت کنیم. هسته در وسط باقی می ماند و می توانید آن را برش دهید و دور بریزید.

دستور پخت پینا کولادادستور پخت پینا کولادا

نکاتی برای درست کردن پینا کولادا

  • سعی کنید از رم آناناس برای طعم بیشتر آناناس استفاده کنید.
  • سرو یک پینا کولادا در یک آناناس توخالی باعث می‌شود این نوشیدنی برای تابستان بسیار جشن و سرگرم‌کننده به نظر برسد.
  • اگر فکر می کنید پینا کولادا خیلی شیرین است، سعی کنید قبل از مخلوط کردن، مقداری آب لیموترش را به نوشیدنی اضافه کنید، زیرا شیرینی را با طعم لیمو ترش کاهش می دهد.
  • ویرجین پینا کولادا- دستور تهیه ماکتل پینا کولادا از این دستور پیروی کنید و به سادگی رم را حذف کنید. به مشروب NA خاصی نیاز نخواهید داشت. این دستور غذا با حذف مشروب یک موکتل عالی می سازد.
  • ایده‌هایی برای تزیین: از برگ آناناس (برگ آناناس)، برش‌های آناناس یا گیلاس آناناس یا گیلاس ماراسکینو برای تزئین استوایی استفاده کنید.

کوکتل های گرمسیری بیشتر

چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

کوکتل کلاسیک آناناس مبتنی بر رم

هزینه 5 دلار

بازده 1 شخص

آماده سازی 5 دقایق

جمع 5 دقایق

دستورالعمل ها

  • رم، خامه نارگیل و آب آناناس را به مخلوط کن اضافه کنید.

  • یخ خود را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یخ خرد و لطیف شود. بلافاصله با چاشنی های دلخواه سرو کنید و لذت ببرید!

یادداشت

نکاتی برای درست کردن پینا کولادا

  • سعی کنید از رم آناناس برای طعم بیشتر آناناس استفاده کنید.
  • سرو یک پینا کولادا در یک آناناس توخالی باعث می‌شود این نوشیدنی برای تابستان بسیار جشن و سرگرم‌کننده به نظر برسد.
  • اگر فکر می کنید پینا کولادا خیلی شیرین است، سعی کنید قبل از مخلوط کردن، مقداری آب لیموترش را به نوشیدنی اضافه کنید، زیرا شیرینی را با طعم لیمو ترش کاهش می دهد.

این راز را امتحان کنید تا پینا کولاداهای خود را فوق العاده خوشمزه کنید:

بهترین راز ما مخلوط کردن کرم نارگیل و شیر نارگیل است.
انجام این کار واقعاً بهترین طعم نارگیل ممکن را در نوشیدنی به ارمغان می آورد زیرا فقط استفاده از کرم نارگیل گاهی اوقات خیلی شیرین است و همچنین نارگیلی یا خامه ای نیست.
1 قوطی (15 اونس) کرم نارگیل کوکو لوپز را با 7 اونس شیر نارگیل پر چرب بدون شیرینی در یک قابلمه کوچک ترکیب کنید. روی حرارت ملایم هم بزنید تا ترکیب شوند. قبل از استفاده بگذارید کاملا خنک شود.
می توانید آن را تا دو هفته در ظرف در یخچال نگهداری کنید و افزودن یک فنجان رام ماندگاری آن را کمی بیشتر می کند. سفت می شود، بنابراین وقتی می خواهید از آن استفاده کنید، آن را بیرون بیاورید و بگذارید به دمای اتاق برسد.

تغذیه

ارزش غذایی

بهترین دستور العمل پینا کولادا

مقدار در هر سروینگ

٪ ارزش روزانه*

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه با استفاده از Spoonacular به صورت خودکار محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه خود استفاده کنید.

منبع: https://abeautifulmess.com/the-best-pina-colada-recipe/

توسط دکور

دکوراسیون