Wassail یک نوشیدنی سنتی است که در فصل پاییز و تعطیلات گرم و آرامش بخش است. نتهای شیرین و تند سیب و پرتقال تازه مخلوط با ادویههایی مانند میخک و دارچین شما را از درون گرم میکند و میتوانید در صورت نیاز آن را الکلی یا دوستدار بچهها کنید.
این دستور غذای واسیل داغ نوشیدنی مناسبی برای سرو در مهمانیهای تعطیلات یا ریختن آن در لیوانها قبل از رفتن به سرودخوانی، نورپردازی درختان یا هر فعالیت تعطیلات در فضای باز است. درست کردن آن آسان است و میتوانید دستههای بزرگتری از آن برای خدمت به جمعیت درست کنید. ویدیوی ما را در زیر ببینید تا ببینید چقدر آسان است!
مرتبط: Glühwein (شراب مولد آلمانی)، ایده هات چاکلت، شکلات داغ نوتلا، طرز تهیه شراب مولد، تادی داغ کلاسیک، تادی داغ سیب دارچینی، تادی داغ با ادویه کرن بری
Wassail چیست؟
Wassail نسخه پیچیدهتر و لایهلایهتری از سیب است زیرا به سایر مرکبات و ادویهها اضافه میکند و اغلب با یک شات الکل نیز همراه میشود. واسیل سنتی، آب سیب داغی بود که با ادویه، مشروب سفت، سیب و براندی درست می شد. به آرامی روی اجاق میپزد تا طعم آن آزاد شود و گرم سرو میشود تا از داخل به بیرون گرم شود.
تاریخچه Wassail چیست؟
کلمه “wassail” از عبارت قدیمی آنگلوساکسون “waes hael” گرفته شده است که به معنای “سلامتی خوب” است. این سیب ادویه دار گرم معمولاً با رام یا شری تیره میخکوب می شد و میوه هایی مانند سیب و پرتقال پخته شده با میخک شناور در سیب داشت. تخممرغهای پخته شده به مخلوط اضافه میشود و تکهای نان تست روی آن گذاشته میشود، جایی که هنوز رسم داریم که لیوانهایمان را بالا ببریم تا همدیگر را برشته کنیم.
سنت ساخت Wassail به قرون وسطی انگلیسی بازمیگردد تا از برداشت سیب در شب دوازدهم (17 ژانویه) اطمینان حاصل شود. روستاییان در حالی که بزرگ ترین درخت سیب را احاطه کرده بودند و در باغ ها آواز می خواندند تا ارواح شیطانی را که می توانند برداشت را مختل کنند، از بادبان می آوردند. هنگامی که مسیحیت شروع به گسترش در سراسر منطقه کرد، این نوشیدنی به تعطیلات کریسمس منتقل شد، جایی که از آن زمان تاکنون باقی مانده است و با سرودهای کریسمس که از خانه به خانه میرفتند آن را مینوشیدند.
بهترین الکل برای Wassail چیست؟
در حالی که بستگی به سلیقه شخصی شما دارد که کدام الکل را می خواهید اضافه کنید، محبوب ترین انتخاب ها براندی، رام، ویسکی یا بوربون هستند.
چرا شما Wassail را دوست خواهید داشت:
نوستالژیک: نوشیدن این نوشیدنی کلاسیک شما را به نحوه جشن گرفتن مردم برای قرنها وصل میکند تا بتوانید در این مراسم با داستان شرکت کنید.
رایحه: هیچ شمع کریسمس نمی تواند با یک دسته تازه از Wassail که روی اجاق گاز شما گرم می شود مقایسه شود – بوی شگفت انگیزی دارد!!
خشنود کننده جمعیت: از آنجایی که میتوانید این نوشیدنی را با یا بدون الکل سرو کنید، نیازی نیست برای سنین مختلف نوشیدنیهای مجزا برای مهمانی درست کنید… فقط برای کسانی که آن را میخواهند یک شات اضافه کنید!
مواد لازم برای Wassail:
سیب سیب: این نوشیدنی عمدتاً از سیب برای پایه خود استفاده می کند، بنابراین اگر از طرفداران سیب سیب هستید، به احتمال زیاد شما نیز این نوشیدنی را دوست خواهید داشت! در برخی از دستور العمل های واسیل می توانید سیب های کامل یا برش های سیب را در قابلمه به هنگام جوشیدن به آن اضافه کنید، بنابراین با خیال راحت آن ها را نیز اضافه کنید.
پرتقال و آب پرتقال: آب مقداری نت شیرین مرکبات را به واسیل اضافه می کند و نصف ها و برش های پرتقال کامل روغن های موجود در پوست خوش طعم را بیرون می آورد و چیزی به شما می دهد تا کل میخک خود را در آن بچسبانید.
آبلیمو: مقدار کمی آب لیمو به آن نت ترش اضافه می کند و کمی زینگ به آن می دهد.
ادویه جات ترشی جات: ادویه های کامل مانند چوب دارچین، میخک و بادیان ستاره ای طعم و بوی شگفت انگیزی را در این نوشیدنی ایجاد می کنند و افزودن جوز هندی آسیاب شده و زنجبیل طعم عمیق تری به آن اضافه می کند. اگر یک ادویه را از دست دادید، راحت آن را کنار بگذارید یا اگر یک ادویه کامل در دسترس ندارید، یک گزینه آسیاب را انجام دهید.
شکر: در حالی که می توانید از شکر معمولی استفاده کنید، شکر قهوه ای کمی شیرینی کاراملی را اضافه می کند.
الکل سخت (اختیاری): برای مهمانان بزرگسال خود، می توانید یک شات براندی، رام، ویسکی یا بوربون را به Wassail خود انتخاب کنید تا به شما کمک کند از درون به بیرون گرم شوید.
سوالات متداول
آیا باید از سیب یا آب سیب برای Wassail استفاده کنم؟
در حالی که میتوانید از هر کدام برای Wassail استفاده کنید، آب سیب ممکن است انتخاب بهتری برای کسانی باشد که Wassail خود را در سمت «سادهتر» دوست دارند، زیرا ادویههای اضافهشده مانند سیب معمولی ندارد. همچنین میتوانید ادویههایی را که قبلاً به شربت سیب اضافه شدهاند بررسی کنید و اگر نمیخواهید ترکیب شما خیلی سنگین شود، مقدار بیشتری از آن ادویه خاص را اضافه کنید.
طرز تهیه واسائیل:
نحوه درست کردن واسیل
مواد را اضافه کنید: تمام مواد خود را (به جز الکل در صورت استفاده) در یک قابلمه بزرگ با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. میتوانید کل میخکهایتان را به نیمههای نارنجیتان بچسبانید یا بگذارید در قابلمه شناور شوند.
کم جوش بزنید: واسیل خود را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید 30 تا 45 دقیقه به آرامی بپزد.
خدمت کنید: ادویه ها و میوه های شناور را از نوشیدنی خود خارج کنید و در فنجان های ضد حرارت بریزید (می توانید آن را از طریق یک صافی مشبک بریزید). در صورت تمایل، یک شات الکل به نوشیدنی اضافه کنید!
سوالات متداول
آیا می توانم باقیمانده Wassail را ذخیره کنم؟
بله، میتوانید باقیماندهی واسیل را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و روز بعد دوباره آن را تا دمای نوشیدنی گرم کنید.
نکته: همچنین میتوانید تمام ادویهها را در یک گونی کوچک که از پارچه پنیر درست شده است بریزید و آن را با ریسمان نانوایی ببندید تا بعد از آماده شدن برای سرو بتوانید همه آنها را با هم بیرون بکشید.
نکاتی برای ساخت Wassail:
- سعی کنید مقداری از سیب را به جای آب قهوه ای به جای یک گزینه الکلی یا آب زغال اخته را برای یک تغییر مناسب برای بچه ها جایگزین کنید.
- با یک قاشق خامه فرم گرفته در بالا سرو کنید!
- چاشنی نوشیدنی همچنین میتواند آن را به یک اثر هنری تبدیل کند و در حین نوشیدن، ادویهای را به آن اضافه کند، بنابراین ادویههای بزرگتر مانند چوب دارچین یا بادیان ستارهای و میوههای شناور مانند نصف برشهای پرتقال، سیب یا کرن بری کامل را در نظر بگیرید.
- هر چه ادویه ها بیشتر در Wassail بمانند، ادویه ها قوی تر می شوند، بنابراین اگر نمی خواهید طعم آن قوی تر و قوی تر شود اما می خواهید آن را روی اجاق گاز گرم نگه دارید، آنها را بعد از زمان پخت اولیه خارج کنید.
آیا می توانید Wassail را در گلدان درست کنید؟
بله! درست کردن Wassail در گلدان به عنوان یک گزینه آماده سازی، واقعاً آسان است. فقط تمام مواد خود را (به جز الکل سفت در صورت استفاده) به آرام پز اضافه کنید، خوب هم بزنید و بگذارید 2.5 ساعت روی حرارت قرار بگیرد یا 4 ساعت کم شود. اگر هنوز آماده سرو نشدید، بعد از آن در محیط گرم بگذارید (اگر نمیخواهید طعم ادویه قویتر شود، ادویهها را بردارید) و در صورت تمایل هنگام سرو، یک لیوان مشروب اضافه کنید.
آیا می توانید Wassail را زودتر بسازید؟
شما کاملاً می توانید Wassail را یک یا دو روز قبل از مهمانی خود بسازید. دستورالعمل های ساخت واسایل را دنبال کنید (الکل سخت را در صورت استفاده کنار بگذارید) و اجازه دهید واسایل تا دمای اتاق خنک شود. هر میوه یا ادویه کامل را از صافی رد کنید و وسائل را در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید. هنگامی که آماده گرم کردن مجدد آن هستید، از یک قابلمه بزرگ یا اجاق گاز آهسته استفاده کنید تا به دمای دلخواه برگردید.
دستور العمل های بیشتر کوکتل کلاسیک:
راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!
چاپ کنید
دستور غذا را دریافت کنید
یک سیب ادویه دار خوشمزه به صورت گرم با یا بدون الکل سرو می شود
دستورالعمل ها
-
مواد را اضافه کنید: همه مواد خود را (به جز الکل در صورت استفاده) در یک قابلمه سس بزرگ ترکیب کنید و بگذارید تا به آرامی بجوشد. میتوانید کل میخکهایتان را به نیمههای نارنجیتان بچسبانید یا بگذارید در قابلمه شناور شوند.
-
کم جوش بزنید: Wassail خود را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید 30 تا 45 دقیقه به آرامی بپزد.
-
خدمت کنید: ادویه ها و میوه های شناور را از نوشیدنی خود خارج کنید و در فنجان های ضد حرارت بریزید (می توانید آن را از طریق یک صافی مشبک بریزید). در صورت تمایل، یک شات الکل به نوشیدنی اضافه کنید!
یادداشت ها
تغذیه
حقایق تغذیه
دستور غذای Wassail (با گزینه های الکلی و غیر الکلی)
مقدار در هر سروینگ
% ارزش روزانه*
* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.
توجه: برای راحتی شما، تغذیه با استفاده از Spoonacular به صورت خودکار محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/wassail-recipe/