Enchiladas - یک آشفتگی زیبا
انتشار: آذر 15، 1403
بروزرسانی: 02 تیر 1404

Enchiladas - یک آشفتگی زیبا


این دستور غذای آسان انچیلادا از گوشت گاو برای شام شب های هفته استفاده می شود. من می گویم این یک دستور غذا به سبک Tex-Mex است و لزوماً فوق العاده معتبر نیست. اما درست کردن آن بسیار آسان است و همیشه در خانه ما جذاب است.

من پر کردن را ساده نگه می دارم بدون اینکه طعم آن به خطر بیفتد - گوشت چرخ کرده چاشنی شده با لوبیا چیتی، پیاز و سیر. همه چیز در تورتیلا پیچیده می شود و در سس انچیلادا با پنیر پخته می شود. من معمولاً سس خودم را درست می کنم، اما مطمئناً می توانید از سس انچیلادا که در فروشگاه خریده اید برای تهیه این غذا سریع تر استفاده کنید.

مرتبط: در مرحله بعد، انچیلاداهای مرغ Verde، انچیلاداهای گیاهی سس سفید ما را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

همچنین ممکن است مقداری از مواد مانند گشنیز تازه، گوجه فرنگی و آووکادو بخواهید. یا مقداری سالسا خانگی، سالسا ورده، گواکاموله یا پیکو د گالو. همچنین ممکن است سس تند یا خامه ترش مورد علاقه خود را نیز برای سرو بخواهید.

مسیرها

اگر سس انچیلادا قرمز خانگی درست می کنید، ابتدا این کار را انجام دهید.

پیازها را نگینی خرد کرده و سیر را خرد کنید. در یک ماهیتابه یا تابه نچسب، پیازها را با کمی روغن روی حرارت متوسط \u200b\u200bبپزید تا شروع به قهوه ای شدن کنند. سپس سیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. یک دقیقه دیگر بپزید.

گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و با مخلوط تاکو بپزید تا رنگ صورتی باقی نماند. سپس لوبیا (آبکش شده) را هم بزنید. نصف پنیر را هم بزنید. ذوب می شود و این باعث می شود که هنگام پر کردن تورتیلا، استفاده از فیلینگ آسان تر شود.

در تابه ای به ابعاد 9×13، 1/3 سس انچیلادا را داخل آن بریزید. سپس مواد پر شده را در تورتیلاها بپیچید و قسمت درز را به سمت پایین در تابه قرار دهید. بعد از اینکه تمام مواد را رول کردید و ظرف پخت را پر کردید، سس باقیمانده را روی آن بریزید. سپس روی پنیر بپاشید.

در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. لبه ها باید حباب بزنند و پنیر آب شده و قهوه ای طلایی می شود.

گرم را با هر طرف یا سالسا که دوست دارید سرو کنید.

نکات و جایگزینی

  • خانواده من بیشتر اوقات تورتیلاهای آردی را ترجیح می دهند، بنابراین وقتی این را درست می کنم از آن استفاده می کنم. با این حال، مطمئناً می توانید به جای آن از تورتیلاهای ذرت استفاده کنید. اگر این کار را می کنید، توصیه می کنم قبل از چرخاندن فیلینگ، آن ها را در مایکروویو گرم کنید، زیرا این کار به خم شدن آنها کمک می کند و هنگام کار با آنها ترک نخورند. اگر مقداری ترک در تورتیلاهای خود ایجاد کردید، هرگز نترسید - سس و پنیر می تواند شما را بپوشاند و نجاتتان دهد!
  • من بیشتر از لوبیا چیتی استفاده می کنم، اما شما می توانید از لوبیاهای دیگر مانند لوبیا سیاه یا لوبیا به سبک مزرعه استفاده کنید.
  • من ترکیبی از پنیر چدار تیز و پنیر کلبی را دوست دارم، اما پنیرهای دیگر مانند جک فلفل یا فرسکوی کیزو می توانند عالی عمل کنند.
  • من گاهی اوقات با این دستور یک تابه کمی کوچکتر از انچیلادا درست می کنم. این معمولاً به این معنی است که مقداری پرکننده باقی مانده است. این در تاکو یا ناچو روز بعد عالی می شود.
  • انچیلاداها باقیمانده های فوق العاده ای درست می کنند! به سادگی ظرف را در فویل آلومینیومی بپوشانید یا باقیمانده آن را در ظرف در بسته به مدت حداقل 3 روز در یخچال قرار دهید. دوباره در مایکروویو یا فر گرم کنید.

دستور العمل های عالی بیشتر

چاپ کنید

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید

انچیلاداهای الهام گرفته از تگزاس که با گوشت چرخ کرده و لوبیا ساخته شده است.

بازده 8

آماده سازی 15 دقیقه

بپزید 25 دقیقه

مجموع 40 دقیقه


منبع: https://abeautifulmess.com/enchiladas/