Bruschetta – A Beautiful Mess

Bruschetta - A Beautiful Mess

این دستور بروشتا یک پیش غذای کلاسیک ایتالیایی است که به راحتی در خانه درست می شود. در این دستور، نان برشته شده با مخلوط آب گوجه فرنگی، سیر، سرکه بالزامیک، ریحان و پارمزان تازه روی آن قرار می گیرد. این دستور غذای تازه و ساده را دوست خواهید داشت.

موارد مرتبط: Manicotti، Spaghetti Bolognese، Burrata، Baked Ziti، Caprese Skewers.

مواد تشکیل دهنده

  • نان فرانسوی – یک تکه نان فرانسوی که به صورت نازک برش خورده است، نان تست مناسبی را برای بروشتای خانگی شما درست می کند.
  • روغن زیتون – روغن زیتون فوق بکر برای این دستور غذا ضروری است.
  • گوجه فرنگی روما – برای این دستور از گوجه فرنگی یا گوجه‌فرنگی آلویی استفاده کنید. همچنین می توانید از گوجه فرنگی گیلاسی یا هر گوجه فرنگی تازه ای که فصل آن است استفاده کنید.
  • پنیر پارمزان – پارمزان تازه رنده شده بهترین است.
  • ریحان – برگ ریحان تازه خرد شده.
  • سیر – حبه های سیر تازه ریز شده به این غذا طعم می بخشد.
  • سرکه بالزامیک – یک سرکه بالزامیک باکیفیت برای این دستور انتخاب کنید (می‌توانید از لعاب بالزامیک نیز به عنوان چاشنی استفاده کنید، اما این مخلوط نیاز به سرکه دارد نه لعاب).
  • نمک – نمک کوشر یا نمک پوسته پوسته مانند مالدون عالی عمل می کند.
  • فلفل سیاه – فلفل سیاه تازه آسیاب شده بهترین است.

تجهیزات مورد نیاز: برای خرد کردن مواد خود به یک کاسه مخلوط کن، یک چاقو و تخته برش و برای پخت نان تست به یک ورقه پخت با پوشش کاغذی نیاز دارید. برای سرو بروشتا می توانید از چند بشقاب یا یک تخته سرو بزرگ استفاده کنید.

بروشتا چیست؟

بروسکتا که در ایتالیایی «brusketa» تلفظ می‌شود، به نان برشته‌ای گفته می‌شود که روی آن چیزی خوشمزه است. محبوب ترین نسخه بروشتا با مخلوط گوجه فرنگی خوش طعم پوشانده می شود. انواع مختلفی از تاپینگ های دیگر وجود دارد که می توانید روی بروشتا سرو کنید، مانند بروشتا فلفل بوداده یا بروشتا هلو.

چگونه بسازیم

مخلوط گوجه فرنگی: با تهیه مخلوط گوجه فرنگی شروع کنید. بهتر است این را از قبل درست کنید و بگذارید یک تا دو ساعت بماند قبل از اینکه نان تست را جمع کنید و سرو کنید. این به طعم ها زمان می دهد تا برای بهترین طعم ممکن مارینت شوند.

در یک کاسه، گوجه فرنگی های خرد شده، روغن زیتون خالص، ریحان تازه، پنیر پارمزان، سیر خرد شده، سرکه بالزامیک و نمک و فلفل را به آرامی مخلوط کنید. بپوشانید و یک ساعت یا بیشتر کناری بنشینید.

برش های نان تست: برای درست کردن نان تست، فر را با دمای 400 درجه گرم کنید. نان فرانسوی خود را به برش های نازک برش دهید و با استفاده از یک برس هر تکه نان (جلو و پشت) را با یک لایه روغن زیتون بپوشانید. آنها را به مدت پنج دقیقه در فر برشته کنید.

اختیاری: در صورت تمایل می توانید قبل از پخت روی هر نان تست پارمزان بپاشید.

مونتاژ: بعد از اینکه نان تست را از فر خارج کردید، آماده مونتاژ بروشتا هستید. هر نان تست را با یک عدد مخلوط گوجه فرنگی پر کنید. در صورت تمایل، می توانید یک قطره چکان یا روغن زیتون، سرکه بالزامیک و کمی ریحان تازه در صورت تمایل اضافه کنید. بلافاصله سرو کنید.

نکاتی برای ساخت

  • نکته حرفه ای – پس از خرد کردن گوجه فرنگی، آب گوجه اضافی را آبکش کنید. این به شما کمک می کند طعم گوجه فرنگی خوش طعمی را ایجاد کنید و از آبکی بودن آن جلوگیری کنید.
  • ریحان – ریحان یک گیاه معطر لطیف است. باید خرد شود اما له نشود.
  • پارمزان – قبل از برشته کردن، پارمزان را به نان تست اضافه کنید تا یک نان تست پنیری اضافه شود.
  • پیاز قرمز – می توانید پیاز قرمز ریز خرد شده یا موسیر را به مخلوط خود اضافه کنید تا طعم آن تندتر شود.
  • موزارلای تازه – اگر می خواهید تنوع پنیری بیشتری ایجاد کنید، می توانید برش های موزارلای تازه را روی نان تست آب کنید یا موزارلای ریز خرد شده را به مخلوط گوجه فرنگی خود اضافه کنید.
  • نم نم باران – برای تکمیل، می‌توانید مقداری روغن زیتون بیشتر یا مقدار کمی بالزامیک به بالای نان تست‌های آماده برای سرو اضافه کنید.

پیش غذای آسان تر

سوالات متداول

تاپینگ بروشتا از چه چیزی ساخته شده است؟

رایج ترین رویه بروشتا مخلوط گوجه فرنگی شور است. دستور غذای ما با روغن زیتون، گوجه فرنگی آلو، ریحان خرد شده، پارمزان رنده شده، سیر خرد شده، سرکه بالزامیک (نه لعاب) و نمک و فلفل درست می شود.

چی بهترین نان برای بروشتا است?

هر نوع نان سفت و سفت انتخابی عالی است. ما عاشق استفاده از نان فرانسوی، سیاباتا یا هر نوع باگت هستیم. قطعات کوچکتر برای این پیش غذای لقمه ای کلیدی است.

دستور العمل های بیشتر ایتالیایی

چاپ کنید

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

یاد بگیرید که با استفاده از گوجه فرنگی رسیده، ریحان، پنیر پارمزان، سیر، روغن زیتون و سرکه بالزامیک، بروشتا اصیل ایتالیایی درست کنید.

بازده 8 وعده های غذایی

آماده سازی 15 دقیقه

بپزید 5 دقیقه

دستورالعمل ها

  • مخلوط گوجه فرنگی: با تهیه مخلوط گوجه فرنگی شروع کنید. بهتر است این را از قبل درست کنید و بگذارید یک تا دو ساعت بماند قبل از اینکه نان تست را جمع کنید و سرو کنید. این به طعم ها زمان می دهد تا برای بهترین طعم ممکن مارینت شوند. در یک کاسه، گوجه فرنگی های خرد شده، روغن زیتون خالص، ریحان تازه، پنیر پارمزان، سیر خرد شده، سرکه بالزامیک و نمک و فلفل را به آرامی مخلوط کنید. بپوشانید و یک ساعت یا بیشتر کناری بنشینید.
  • برش های نان تست: برای درست کردن نان تست، فر را با دمای 400 درجه گرم کنید. نان فرانسوی خود را به برش های نازک برش دهید و با استفاده از یک برس هر تکه نان (جلو و پشت) را با یک لایه روغن زیتون بپوشانید. آنها را به مدت پنج دقیقه در فر برشته کنید.

  • مونتاژ: بعد از اینکه نان تست را از فر خارج کردید، آماده مونتاژ بروشتا هستید. هر نان تست را با یک عدد مخلوط گوجه فرنگی پر کنید. در صورت تمایل، می توانید یک قطره چکان یا روغن زیتون، سرکه بالزامیک و کمی ریحان تازه در صورت تمایل اضافه کنید. بلافاصله سرو کنید.

یادداشت ها

  • نکته حرفه ای – پس از خرد کردن گوجه فرنگی، آب گوجه اضافی را آبکش کنید. این به شما کمک می کند طعم گوجه فرنگی خوش طعمی را ایجاد کنید و از آبکی بودن آن جلوگیری کنید.
  • ریحان – ریحان یک گیاه معطر لطیف است. باید خرد شود اما له نشود.
  • پارمزان – قبل از برشته کردن، پارمزان را به نان تست اضافه کنید تا یک نان تست پنیری اضافه شود.
  • پیاز قرمز – می توانید پیاز قرمز ریز خرد شده یا موسیر را به مخلوط خود اضافه کنید تا طعمی قوی تر داشته باشید.
  • موزارلای تازه – اگر می خواهید تنوع پنیری بیشتری ایجاد کنید، می توانید برش های موزارلای تازه را روی نان تست آب کنید یا موزارلای ریز خرد شده را به مخلوط گوجه فرنگی خود اضافه کنید.
  • نم نم باران – برای تکمیل، می‌توانید مقداری روغن زیتون بیشتر یا مقدار کمی بالزامیک به بالای نان تست‌های آماده برای سرو اضافه کنید.

تغذیه

حقایق تغذیه

بروشتا

مقدار در هر سروینگ

% ارزش روزانه*

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه با استفاده از Spoonacular به صورت خودکار محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه خود استفاده کنید.

منبع: https://abeautifulmess.com/bruschetta/

توسط دکور

دکوراسیون