Birria Tacos – یک آشفتگی زیبا

Birria Tacos - یک آشفتگی زیبا

اگر به دنبال یک ایده شام ​​خوش طعم هستید، این دستور غذایی تاکو بریا را امتحان کنید! بیریا که به آن Birria de res نیز می گویند، یک خورش سنتی مکزیکی است که از گوشت هایی مانند گوشت گاو، بره و بز و همچنین ادویه جات ترشی جات و فلفل خشک تهیه می شود. این دستور غذای تاکو دارای گوشت بریا با پنیر ذوب شده است و سپس با مقداری از خورشی که گوشت در آن پخته شده است سرو می شود که به آن کوسومه نیز می گویند. از برخی جهات، این تاکوهای بریا من را به یاد ساندویچ دیپ فرانسوی می اندازند، زیرا یک غذای دلچسب و گوشتی است که در آبگوشت فرو می برید. خیلی خوبه! شما باید اینها را امتحان کنید.

مرتبط: در مرحله بعد، از گوشت موجود در این دستور برای تهیه پیتزا بریا یا کوزابیریا استفاده کنید، که در اصل یک کوسادیلا با گوشت بریا است.

هدف من از این دستور غذای بیریا تاکوی گوشت گاو این بود که آن را با الهام از غذاهای سنتی مکزیکی نگه دارم، اما همچنین آن را برای یک آشپز خانگی غرب میانه، مانند خودم، ساده و قابل دسترس تر کنم. به عنوان مثال، من معمولاً هنگام خرید مواد غذایی در هفته وقت ندارم به چندین فروشگاه مواد غذایی بروم، بنابراین هدفم این بود که همه مواد لازم برای این غذا را از یک فروشگاه مواد غذایی تهیه کنم و این باعث شد فهرست مواد کمی ساده تر شود. . اما نترسید، زیرا این تاکوها هنوز پر از طعم و لذیذ هستند و در عین حال به راحتی در اجاق گاز آهسته درست می شوند (من معمولا آن را قابلمه می نامم).

مواد تشکیل دهنده

  • چاک کباب
  • پیاز
  • سیر
  • فلفل چیپوتل در سس adobo
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • زیره سبز
  • پاپریکا
  • فلفل سیاه
  • نمک
  • شکر قهوه ای
  • پونه کوهی
  • میخک
  • کاین
  • آهک
  • آب گوشت گاو
  • برگ بو
  • چوب دارچین
  • تورتیلا – من تورتیلاهای ذرت را برای این دستور غذا دوست دارم
  • کره یا روغن برای پختن تورتیلاها
  • پنیر موزارلا
  • گشنیز

دستورالعمل ها

گوشت را خشک کنید و به مقدار زیاد نمک بزنید. گوشت را از دو طرف تفت دهید. سپس آن را به آرام پز خود اضافه کنید.

در مخلوط کن یا غذاساز بزرگ، نصف پیاز، سیر، فلفل چیپوتل و سس ادوبو، گوجه فرنگی خرد شده، زیره سبز، پاپریکا، فلفل، شکر قهوه ای، پونه کوهی، میخک، کاین، آبلیمو و 1 فنجان آب گوشت را اضافه کنید. با یک سس غلیظ مخلوط کنید. این سس را در آرام پز روی گوشت بریزید. یک فنجان دیگر آب گوشت گاو اضافه کنید، تا گوشت پوشانده شود. برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید. به مدت 8 ساعت روی کم بپزید.

برگ بو و چوب دارچین را جدا کنید. خورش را رزرو کنید اما گوشت را روی تخته برش دهید و با دو چنگال خرد کنید. بله، باید آنقدر نرم باشد که بتوانید به راحتی با چنگال خرد کنید.

نصف پیاز باقی مانده و همچنین گشنیز را خرد کنید.

تورتیلاها را از یک طرف در خورش آغشته کنید و چربی را روی آن قرار دهید. سپس با کمی کره یا روغن تفت دهید. گوشت گوساله و پنیر رنده شده را به تورتیلا اضافه کنید و یک طرف آن را بریزید. در تابه تفت دهید تا پنیر آب شود.

با پیاز و گشنیز و تکه های لیموترش اضافی سرو کنید تا بتوانید قبل از خوردن کمی آب لیموترش تازه روی تاکوها بمالید.

نکات و جایگزینی

  • اگر می‌توانید فلفل‌های خشک‌شده مانند چیل آنچو یا چیلی گواجیلو را پیدا کنید، این‌ها افزودنی‌های عالی ایجاد می‌کنند که این دستور غذا را عالی‌تر و معتبرتر می‌کند. اما در خواربارفروشی که معمولاً از آن خرید می‌کنم نتوانستم چیزی پیدا کنم، بنابراین آنها را در اینجا درج نکردم.
  • اگر می توانید از پونه کوهی مکزیکی و چوب دارچین استفاده کنید.
  • در حالی که من از چاک کباب استفاده می کردم، می توانید از برش های دیگر گوشت گاو یا حتی بره برای این دستور استفاده کنید.
  • من پیاز سفید را برای این دستور دوست دارم، اما پیاز زرد یا قرمز نیز موثر است.
  • به جای پنیر موزارلا، می توانید از پنیر Oaxaca برای دستور پخت معتبرتر استفاده کنید.
  • اگر شما و خانواده‌تان تورتیلاهای آردی را ترجیح می‌دهید، می‌توانید به جای آن از آن یا ذرت استفاده کنید. ممکن است بخواهید آنها را قبل از پر کردن به سادگی گرم کنید، به جای روش سرخ کردنی در تابه.
  • من دوست دارم این را به مدت 8 ساعت با حرارت کم بپزم، اما در صورت نیاز می توانید گوشت بریا را به مدت 4 ساعت با حرارت کم بپزید. همچنین اگر مطمئن نیستید بهتر است از دماسنج گوشت برای بررسی دمای داخلی استفاده کنید.

چرا تورتیلاهای ذرت من می چسبند؟

پختن تورتیلا احتمالا «سخت‌ترین» بخش دستور پخت بریا تاکو است. من به آن مانند پنکیک فکر می کنم، اولی فقط یک آزمایش است! من از تابه نچسب با کمی کره روی حرارت زیاد استفاده می کنم.

من تورتیلای غوطه ور شده را اضافه می کنم و با استفاده از انبر به آرامی تورتیلا را روی تابه با کره داغ ذوب شده حرکت می دهم، فقط به این منظور که بلافاصله نچسبد.

بعد از اینکه گوشت و پنیر را اضافه کردم از یک کفگیر برای تا زدن آن استفاده می کنم. من متوجه شدم که استفاده از انبر برای تا کردن بیشتر احتمال دارد که تورتیلا را پاره کند. وقتی یکی دو دقیقه دیگر پخت، از کاردک برای برگرداندن آن استفاده می کنم.

پس از اتمام، تاکو را به یک بشقاب با دستمال کاغذی منتقل می کنم. در این مرحله هنوز کمی نرم خواهند بود، اما با سرد شدن بیشتر سفت می شوند.

دستور العمل های بیشتری که دوست خواهید داشت

چاپ کنید

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

تاکوهای پر شده با گوشت بریای آهسته پز با پنیر ذوب شده و آبگوشت کانسومه.

بازده 15 تاکو

آماده سازی 15 دقیقه

بپزید 8 ساعت

مجموع 8 ساعت 15 دقیقه

دستورالعمل ها

  • گوشت را خشک کنید و به مقدار زیاد نمک بزنید. گوشت را از دو طرف تفت دهید. سپس آن را به آرام پز خود اضافه کنید.

  • در مخلوط کن یا غذاساز بزرگ، نصف پیاز، سیر، فلفل چیپوتل و سس ادوبو، گوجه فرنگی خرد شده، زیره سبز، پاپریکا، فلفل، شکر قهوه ای، پونه کوهی، میخک، کاین، آبلیمو و 1 فنجان آب گوشت را اضافه کنید. با یک سس غلیظ مخلوط کنید.

  • این سس را در آرام پز روی گوشت بریزید. یک فنجان دیگر آب گوشت گاو اضافه کنید، تا گوشت پوشانده شود. برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید.

  • به مدت 8 ساعت روی کم بپزید. یا 4 ساعت در بالا.

  • برگ بو و چوب دارچین را جدا کنید. خورش را رزرو کنید اما گوشت را روی تخته برش دهید و با دو چنگال خرد کنید.

  • نصف پیاز باقی مانده و همچنین گشنیز را خرد کنید.

  • تورتیلاها را از یک طرف در خورش آغشته کنید و چربی را روی آن قرار دهید. سپس با کمی کره یا روغن تفت دهید. گوشت و پنیر را به تورتیلا اضافه کنید و یک طرف آن را بریزید. در تابه تفت دهید تا پنیر آب شود.

  • با پیاز و گشنیز و تکه های لیموترش اضافی سرو کنید تا بتوانید قبل از خوردن کمی آب لیموترش تازه روی تاکوها بمالید.

یادداشت ها

اگر می‌توانید فلفل‌های خشک شده مانند چیلی آنچو یا گواجیلو را پیدا کنید، این‌ها افزودنی‌های فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌کنند که این دستور غذا را عالی‌تر و معتبرتر می‌کند. اما در خواربارفروشی که معمولاً از آن خرید می‌کنم نتوانستم چیزی پیدا کنم، بنابراین آنها را در اینجا درج نکردم.
اگر می توانید از پونه کوهی مکزیکی و چوب دارچین استفاده کنید.
در حالی که من از چاک کباب استفاده می کردم، می توانید از برش های دیگر گوشت گاو یا حتی بره برای این دستور استفاده کنید.
من پیاز سفید را برای این دستور دوست دارم، اما پیاز زرد یا قرمز نیز موثر است.
به جای پنیر موزارلا، می توانید از پنیر اواکساکان برای یک دستور پخت معتبرتر استفاده کنید.
اگر شما و خانواده‌تان تورتیلاهای آردی را ترجیح می‌دهید، می‌توانید به جای آن از آن یا ذرت استفاده کنید. ممکن است بخواهید آنها را قبل از پر کردن به سادگی گرم کنید، به جای روش سرخ کردنی در تابه.

تغذیه

حقایق تغذیه

بیریا تاکو

مقدار در هر سروینگ

% ارزش روزانه*

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه با استفاده از Spoonacular به صورت خودکار محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه خود استفاده کنید.

منبع: https://abeautifulmess.com/birria-tacos/

توسط دکور

دکوراسیون