من عاشق پیتزا هستم. به جرات می توانم بگویم یکی از غذاهای مورد علاقه من است! و در حالی که من هرگز یک پیتزای کلاسیک پنیر یا پپرونی را رد نمی کنم، گاهی اوقات در حال و هوای چیزی کمی متفاوت هستم. این دستور پخت پیتزا بریا بسیار از تاکوهای بیریا من الهام گرفته شده است. در واقع، احتمالاً میتوانید از گوشت بریا از آن دستور غذا برای هر دوی این وعدهها استفاده کنید. و من عاشق دستور پخت آهسته پز هستم که به راحتی می تواند به دو وعده غذایی خوشمزه تبدیل شود — برد دو برابر!
بیریا که به آن Birria de res نیز می گویند، یک خورش سنتی مکزیکی است که از گوشت هایی مانند گوشت گاو، بره و بز و همچنین ادویه جات ترشی جات و فلفل خشک تهیه می شود. این پیتزا از این خورش الهام گرفته شده است زیرا گوشت گاو لطیف و خوش طعمی دارد و ما از خورشی که در آن پخته میشود هم برای سس این پیتزا و هم برای دیپر کنار یا کوسومه استفاده میکنیم. و من از دستور خمیر پیتزا کلاسیک خود استفاده می کنم که یک پیتزای بزرگ به سبک دستی درست می کند.
مرتبط: اگر طعم این غذا را دوست دارید، سس مول، سس چیپوتل یا پیکو د گالو را امتحان کنید.
مواد لازم پیتزا بیریا
- آرد همه منظوره
- آب
- مخمر خشک فوری
- شکر سفید دانه ریز
- نمک
- روغن زیتون
- چاک کباب
- پیاز
- سیر
- فلفل چیپوتل در سس adobo
- گوجه فرنگی خرد شده
- زیره سبز
- پاپریکا
- فلفل سیاه
- نمک
- شکر قهوه ای
- پونه کوهی
- میخک
- کاین
- آهک
- آب گوشت گاو
- برگ بو
- چوب دارچین
- پنیر موزارلا
- گشنیز
طرز تهیه پیتزا بیریا
ابتدا گوشت بریا را شروع کنید. گوشت را خشک کنید و به مقدار زیاد نمک بزنید. گوشت را از دو طرف تفت دهید. سپس آن را به آرام پز خود اضافه کنید.
در مخلوط کن یا غذاساز بزرگ، نصف پیاز، سیر، فلفل چیپوتل و سس ادوبو، گوجه فرنگی خرد شده، زیره سبز، پاپریکا، فلفل، شکر قهوه ای، پونه کوهی، میخک، کاین، آبلیمو و 1 فنجان آب گوشت را اضافه کنید. به یک سس غلیظ مخلوط کنید. این سس را در آرام پز روی گوشت بریزید. یک فنجان دیگر آب گوشت گاو اضافه کنید، تا گوشت پوشانده شود. برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید. به مدت 8 ساعت روی کم بپزید.
برگ بو و چوب دارچین را جدا کنید. خورش را رزرو کنید اما گوشت را روی تخته برش دهید و با دو چنگال خرد کنید. بله، باید آنقدر نرم باشد که بتوانید به راحتی با چنگال خرد کنید.
برای خمیر پیتزا، آب گرم را اندازه کنید و شکر را در صورت استفاده، داخل آن بریزید. مخمر را روی آب بپاشید و اجازه دهید چند دقیقه فعال شود. باید کف آلود به نظر برسد.
در یک کاسه متوسط تا بزرگ، آرد، نمک و روغن زیتون را اضافه کنید. آب مایه را در آن بریزید و هم بزنید تا یک گلوله خمیر شل تشکیل شود. یک سطح و دستان (تمیز) خود را به آرامی آرد پاشی کنید و خمیر را چند دقیقه ورز دهید تا تقریباً در دستانتان حالت کشسانی پیدا کند.
فقط کمی روغن به کاسه اضافه کنید و کناره ها را بپوشانید و توپ خمیر را دوباره در کاسه قرار دهید. با دستمال آشپزخانه بپوشانید. اجازه دهید تا اندازه آن تقریبا دو برابر شود، حدود 45 دقیقه تا یک ساعت.
روی سطحی که کمی آرد پاشی شده، خمیر را به شکل دایره باز کنید. اگر می خواهید سعی کنید آن را مانند فیلم ها در هوا پرتاب کنید، خیالتان راحت باشد، اما من معمولا فقط از وردنه استفاده می کنم. روی یک ورقه پخت کمی آرد پاشی شده قرار دهید.
با قلم مو خورش را از آرام پز بریزید و سپس گوشت گوساله و پنیر رنده شده را اضافه کنید. در دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) به مدت 15-16 دقیقه بپزید. روی آن پیاز خرد شده و گشنیز را بریزید.
نکاتی برای موفقیت
- اگر میتوانید فلفلهای خشکشده مانند چیل آنچو یا چیلی گواجیلو را پیدا کنید، اینها افزودنیهای عالی ایجاد میکنند که این دستور غذا را عالیتر و معتبرتر میکند. اما در خواربارفروشی که معمولاً از آن خرید میکنم نتوانستم چیزی پیدا کنم، بنابراین آنها را در اینجا درج نکردم.
- اگر می توانید از پونه کوهی مکزیکی و چوب دارچین استفاده کنید.
- در حالی که من از چاک کباب استفاده می کردم، می توانید از برش های دیگر گوشت گاو یا حتی بره برای این دستور استفاده کنید.
- من پیاز سفید را برای این دستور دوست دارم، اما پیاز زرد یا قرمز نیز موثر است.
- من دوست دارم این را به مدت 8 ساعت با حرارت کم بپزم، اما در صورت نیاز می توانید گوشت بریا را به مدت 4 ساعت با حرارت کم بپزید. همچنین اگر مطمئن نیستید بهتر است از دماسنج گوشت برای بررسی دمای داخلی استفاده کنید.
بیشتر دستور العمل های پیتزا عالی
همانطور که اشاره کردم، این دستور به احتمال زیاد گوشت کافی را برای چندین پیتزا درست می کند یا می توانید ابتدا یک شب تاکوی بریا و سپس یک شب پیتزا را روز بعد با باقیمانده غذا میل کنید. گزینههای دیگر این است که از گوشت باقیمانده روی برنج، برای کاسههای برنج بیریا یا در ساندویچ مانند پنیر کبابی بریا استفاده کنید. کافی است باقیمانده گوشت گاو رنده شده را در ظرف دربسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید و هر طور که دوست دارید استفاده کنید!
راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!
چاپ کنید
دستور غذا را دریافت کنید
پیتزای آبدار و خوش طعم با الهام از خورش بیریا.
دستورالعمل ها
-
ابتدا گوشت بریا را شروع کنید. گوشت را خشک کنید و به مقدار زیاد نمک بزنید. گوشت را از دو طرف تفت دهید. سپس آن را به آرام پز خود اضافه کنید.
-
در مخلوط کن یا غذاساز بزرگ، نصف پیاز، سیر، فلفل چیپوتل و سس ادوبو، گوجه فرنگی خرد شده، زیره سبز، پاپریکا، فلفل، شکر قهوه ای، پونه کوهی، میخک، کاین، آبلیمو و 1 فنجان آب گوشت را اضافه کنید. به یک سس غلیظ مخلوط کنید.
-
این سس را در آرام پز روی گوشت بریزید. یک فنجان دیگر آب گوشت گاو اضافه کنید، تا گوشت پوشانده شود. برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید. به مدت 8 ساعت روی کم بپزید.
-
برگ بو و چوب دارچین را جدا کنید. خورش را رزرو کنید اما گوشت را روی تخته برش دهید و با دو چنگال خرد کنید. بله، باید آنقدر نرم باشد که بتوانید به راحتی با چنگال خرد کنید.
-
برای خمیر پیتزا، آب گرم را اندازه کنید و شکر را در صورت استفاده، داخل آن بریزید. مخمر را روی آب بپاشید و اجازه دهید چند دقیقه فعال شود. باید کف آلود به نظر برسد.
-
در یک کاسه متوسط تا بزرگ، آرد، نمک و روغن زیتون را اضافه کنید. آب مایه را در آن بریزید و هم بزنید تا یک گلوله خمیر شل تشکیل شود. یک سطح و دستان (تمیز) خود را به آرامی آرد پاشی کنید و خمیر را چند دقیقه ورز دهید تا تقریباً در دستانتان حالت کشسانی پیدا کند.
-
فقط کمی روغن به کاسه اضافه کنید و کناره ها را بپوشانید و توپ خمیر را دوباره در کاسه قرار دهید. با دستمال آشپزخانه بپوشانید. اجازه دهید تا اندازه آن تقریبا دو برابر شود، حدود 45 دقیقه تا یک ساعت.
-
روی سطحی که کمی آرد پاشی شده، خمیر را به شکل دایره باز کنید. اگر می خواهید سعی کنید آن را مانند فیلم ها در هوا پرتاب کنید، خیالتان راحت باشد، اما من معمولا فقط از وردنه استفاده می کنم. روی یک ورقه پخت کمی آرد پاشی شده قرار دهید.
-
با قلم مو خورش را از آرام پز بریزید و سپس گوشت گوساله و پنیر رنده شده را اضافه کنید. در دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) به مدت 15-16 دقیقه بپزید. روی آن پیاز خرد شده و گشنیز را بریزید.
یادداشت ها
اگر می توانید از پونه کوهی مکزیکی و چوب دارچین استفاده کنید.
در حالی که من از چاک کباب استفاده می کردم، می توانید از برش های دیگر گوشت گاو یا حتی بره برای این دستور استفاده کنید.
من پیاز سفید را برای این دستور دوست دارم، اما پیاز زرد یا قرمز نیز موثر است.
من دوست دارم این را به مدت 8 ساعت با حرارت کم بپزم، اما در صورت نیاز می توانید گوشت بریا را به مدت 4 ساعت با حرارت کم بپزید. همچنین اگر مطمئن نیستید بهتر است از دماسنج گوشت برای بررسی دمای داخلی استفاده کنید.
با این کار گوشت کافی برای 2-3 پیتزا یا بیشتر درست می شود. بنابراین، حقایق تغذیه ای که در اینجا ذکر شده است کاملاً صحیح نیستند زیرا آنها این را در نظر نمی گیرند.
منبع: https://abeautifulmess.com/birria-pizza/