انواع مختلفی از مارتینی وجود دارد. یک مارتینی کلاسیک با جین و ورموت درست می شود، در حالی که یک مارتینی خشک با جین، ورموت و بیتر درست می شود و یک مارتینی کثیف آب نمک زیتون را به مخلوط اضافه می کند. ما عاشق مارتینی های معروفی مانند وسپر مارتینی و مارتینی فرانسوی هستیم.
ما همچنین از دسر مارتینی و انواع دیگر مانند اسپرسو مارتینی و لیچی مارتینی لذت می بریم. اغلب این نوشیدنی ها به جز سرو شدن در لیوان مارتینی، شباهت بسیار کمی با مارتینی کلاسیک دارند. منوهای کوکتل اکنون با هر طعمی که تصور کنید پر از مارتینی است، بنابراین ما در اینجا بیش از 30 نوع از محبوب ترین مارتینی ها را برای شما گردآوری کرده ایم.
مربوط: بهترین دستور العمل های کوکتل ما، ایده های شام آسان
مارتینی فرانسوی
مارتینی فرانسوی یک کوکتل درجه یک است که فقط به سه ماده نیاز دارد: ودکا، آب آناناس و لیکور تمشک.
وسپر مارتینی
وسپر مارتینی از ودکا، جین و لیلت تهیه میشود که یخ سرد و همیشه با لیمو سرو میشود. این مارتینی به کوکتل جیمز باند معروف است.
مارتینی کثیف
یاد بگیرید که یک مارتینی کثیف با استفاده از ترکیب جین (یا ودکا!)، ورموت خشک و آب نمک زیتون درست کنید.
اسپرسو مارتینی
این محبوب ترین دسر مارتینی است. این یک نوشیدنی عالی قبل از شام یا بعد از شام است. اسپرسو، ودکا، کاهلوا و شربت ساده را در یک کوکتل شیکر مخلوط کنید تا این مارتینی نمادین را بسازید.
مارتینی خشک
مارتینی خشک با جین (یا ودکا)، ورموت خشک تهیه می شود و در صورت تمایل می توانید کمی تلخ پرتقال اضافه کنید. مارتینی خشک خود را با زیتون یا لیمو ترش تزئین کنید.
کوکتل حرف آخر
یاد بگیرید که کوکتل کلاسیک کلمه آخر را با استفاده از جین، Chartreuse سبز، لیکور ماراسکینو و آب لیموترش تازه درست کنید.
لیچی مارتینی
این مارتینی با طعم میوه ای و گلی با ودکا، لیکور پرتقال، پوره لیچی و میوه لیچی درست می شود. این جادویی است!
دستور العمل جهان وطنی
یک کوکتل متعادل که با آب زغال اخته، ودکا، لیکور پرتقال و آب لیمو درست می شود. تازه است، خیلی شیرین نیست و به راحتی در خانه مخلوط می شود.
بانوی صورتی
یک کوکتل کلاسیک، بانوی صورتی، طعمی خشک تر و ترش تر است که رنگ صورتی پررنگ ممکن است شما را در انتظار آن قرار دهد. ترکیبی از جین خشک، براندی سیب، لیمو و گرانادین با سفیده تخم مرغ تکان داده می شود تا رویه ای کرمی و کف آلود داشته باشد که هم خوشمزه و هم زیباست.
کوکتل هوانوردی
یاد بگیرید که کوکتل کلاسیک هوانوردی را با استفاده از جین، لیکور ماراسکینو، لیکور کرم د ویولت و آب لیمو درست کنید.
شکلات مارتینی
دستور العمل مارتینی شکلاتی خوشمزه در خانه. دستور ما از لیکور شکلات، لیکور خامه ایرلندی، ودکا، شربت شکلات و شکلات رنده شده به عنوان چاشنی استفاده می کند.
مارتینی قطره لیمو
این مارتینی تازه با طعم مرکبات با ودکا (یا جین)، لیکور پرتقال، شربت ساده و آب لیموی تازه درست می شود.
اپلتینی (مارتینی سیب ترش)
یک کوکتل دسر که با ودکا، اسکاپ سیب ترش، آب سیب و آب لیمو درست می شود.
کوکتل ال پرزیدنت
یاد بگیرید که کوکتل ال پرزیدنت را با استفاده از رام سفید، ورموت خشک، کوراسائو پرتقال و شربت گرانادین مخلوط کنید.
نوشیدنی منهتن
منهتن پسر عموی مارتینی است و ویسکی چاودار را جایگزین جین می کند. این نوشیدنی با ویسکی چاودار، ورموت شیرین و تلخ آنگوستورا درست می شود.
کی لایم مارتینی
تنوع اصلی لیموترش با استفاده از آبلیمو، ودکا (یا جین)، خامه نارگیل و لیکور پرتقال تهیه می شود.
کوکتل زانوهای زنبور عسل
آموزش ساخت یک کوکتل کلاسیک Bees Knee با سه ماده: جین، شربت عسل و آب لیمو.
کوکتل کلاسیک Gimlet
آموزش ساخت گیمل کلاسیک با استفاده از آبلیمو، جین و شربت ساده. این دستور ساده بسیار تازه و کاملاً متعادل است.
کوکتل ارتش و نیروی دریایی
این کوکتل با جین، آب لیمو، شربت ارگ و بیتر درست می شود.
گل سنجد مارتینی
این مارتینی با ودکای لیمو، لیکور گل سنجد، آب زغال اخته و لیمو درست می شود.
نوشیدنی کناری
یاد بگیرید که یک کوکتل کلاسیک Sidecar با کنیاک، لیکور پرتقال، آب لیمو و یک پیچ پرتقال درست کنید. ما دوست داریم یک لبه شکر به این یکی اضافه کنیم.
مارتینی انار
آموزش درست کردن مارتینی انار با تزئین گلدار.
ودکا مارتینی
یاد بگیرید که یک مارتینی ودکا کلاسیک با چندین تنوع کوچک درست کنید.
مارتینی پای کدو تنبل
یاد بگیرید که یک پای کدو تنبل مارتینی درست کنید – مناسب برای پاییز.
مارتینی تخم مرغ
دستور العمل مارتینی تخم مرغ ما یک کوکتل جشن کریسمس عالی برای امتحان است.
کیک تولد مارتینی
یاد بگیرید که یک کیک تولد مارتینی درست کنید تا از کسی که دوستش دارید جشن بگیرید!
کرن بری مارتینی
آموزش درست کردن مارتینی کرن بری و زنجبیل.
هالووین مارتینی
یاد بگیرید که یک مارتینی هالووین درست کنید—این یک مارتینی لیچی با کره چشم برای جشن گرفتن فصل شبح وار است.
مارتینی سیب کاراملی
مارتینی سیب کاراملی ما یک دسر مارتینی عالی برای امتحان است.
بادام جوی مارتینی
با نزدیک شدن به هالووین، جای تعجب نیست که آب نبات روی مغزمان باشد. با این دستور ساده طرز تهیه مارتینی جوی بادام را یاد بگیرید.
کوکی ها و خامه مارتینی
آیا عاشق کلوچه و بستنی خامه ای هستید؟ اگر چنین است، باید این مارتینی را امتحان کنید! این یکی از موارد مورد علاقه ما برای سرو از مهمانان به عنوان کوکتل دسر است.
نکات مارتینی:
- لیوان سرد – همیشه از لیوان مارتینی خنک استفاده کنید. فقط قبل از استفاده لیوان خود را به مدت 30 دقیقه (یا بیشتر) در فریزر بگذارید.
- گزینه های ظروف شیشه ای – یک لیوان مارتینی کلاسیک همیشه انتخاب خوبی است. ما همچنین دوست داریم از این لیوان های مارتینی مدرن و عینک های کوپه برای بسیاری از دستور العمل ها استفاده کنیم.
دستور العمل های بیشتر برای امتحان:
- نوشیدنی های برانچ – میموزا، ماری خونین، طلوع تکیلا، قهوه ایرلندی
- کوکتل های کلاسیک – قدیمی، نگرونی، بلوار، سایدکار
- کوکتل های با طراوت – موهیتو، تام کالینز، پالوما، آپرول اسپریتز
- کوکتل مهمانی – شات ژله، شات چای سبز، شات پودینگ
منبع: https://abeautifulmess.com/the-best-martini-recipes/