کیک پنیر کدو تنبل - یک آشغال زیبا
انتشار: مهر 17، 1403
بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1404

کیک پنیر کدو تنبل - یک آشغال زیبا


پاییز مبارک، بله! من همه چیز کدو تنبل را دوست دارم، اما این دستور کیک پنیر کدو تنبل واقعاً کیک را می گیرد. روده بر شدن از خنده. من از سال 2013 از این دستور استفاده می کنم زیرا ساده، آسان برای تهیه و کاملاً خوشمزه است. اگر در این فصل به دستور پخت چیزکیک کدو تنبل نیاز دارید، این درست است!

این چیزکیک کدو تنبل دارای پوسته کراکر گراهام و چیزکیک غلیظ و خامه ای است که کاملاً برای فصل تند است. این مثل این است که پای کدو تنبل و چیزکیک با هم جمع شوند و بچه ای داشته باشند که پختن آن آسان باشد.

مرتبط: کدو تنبل را دوست دارید؟ در مرحله بعد، کیک کدو تنبل، شیرینی کدو تنبل، کوکی کدو تنبل، کلوچه کدو تنبل، کره کدو تنبل یا آب کدو تنبل را امتحان کنید. همچنین ممکن است بخواهید خودتان ادویه لاته کدو تنبل خانگی خود را درست کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • کراکر گراهام
  • کره
  • پنیر خامه ای
  • شکر سفید دانه ریز
  • شکر قهوه ای
  • آرد همه منظوره
  • عصاره وانیل
  • پوره کدو حلوایی
  • ادویه پای کدو تنبل
  • تخم مرغ
  • نمک

برای رویه هم خامه فرم گرفته می خواهید.

طرز تهیه کیک پنیر کدو حلوایی

ابتدا کراست ها را با خرد کردن کراکرهای گراهام درست کنید. این کار در یک غذاساز بسیار آسان است. با کره ذوب شده هم بزنید. داخل قالبی که با کاغذ روغنی پوشانده اید فشار دهید. در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 8-10 دقیقه بپزید.

پنیر خامه ای نرم شده، شکر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. آرد و پوره کدو حلوایی را هم بزنید. ادویه ها، عصاره وانیل و نمک را هم بزنید. حالا تخم مرغ ها را یکی یکی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. این را بیش از حد مخلوط نکنید، اما مراقب هر گونه توده باشید. تا جایی که می توانید کناره های کاسه را خراش دهید، باید آن توده های مزاحم را کاهش دهید.

خمیر را روی پوسته آماده شده بریزید. دمای فر را به 300 درجه فارنهایت کاهش دهید و به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه بپزید. بگذارید خنک شود و در یخچال قرار دهید تا خنک شود (حدود 3 ساعت).

نکات و جایگزینی

  • قالب مربعی را با یک تکه کاغذ روغنی که بزرگتر از قالب است می چینم و سپس در هر گوشه شکاف هایی برش می زنم. گزینه دیگر این است که روی تابه را با دو تکه کاغذ پوستی که به صورت مستطیل بریده شده اند و در مرکز روی هم قرار گرفته اند، بپوشانید.
  • پوره کدو حلوایی با پر کردن پای کدو تنبل یکی نیست، اما قوطی ها در فروشگاه مواد غذایی بسیار شبیه به هم هستند. پوره کدو تنبل باید فقط یک ماده داشته باشد: کدو تنبل.
  • برای نرم شدن پنیر خامه ای، آن را یک شبه روی پیشخوان آشپزخانه خود می گذارم، هنوز در بسته بندی است. گزینه دیگر این است که آن را در ظرف مخصوص مایکروویو به مدت 30 تا 45 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا نرم شود. شما می خواهید آن را نرم کنید زیرا این به جلوگیری از توده در چیزکیک شما کمک می کند.
  • این چیزکیک بعد از پخت پف کرده به نظر می رسد، اما با سرد شدن دوباره می نشیند.
  • اگر طعم فصلی بیشتری می خواهید، می توانید کراکرهای گراهام را با شیرینی زنجبیلی یا شیرینی زنجبیلی عوض کنید. هر کوکی خشک، مانند کراکر گراهام، می تواند در این دستور غذا کار کند.
  • در صورت تمایل می توانید این دستور کیک پنیر کدو را در یک قالب کیک پنیر معمولی 9 اینچی بپزید. به سادگی زمان پخت را به جای 1 ساعت و 10 دقیقه به 1 ساعت کاهش دهید.
  • این چیزکیک را می توانید حداقل 3 روز و احتمالا بیشتر در یخچال نگهداری کنید. من صبر می کنم تا خامه فرم گرفته را اضافه کنم تا آماده سرو شوید.

دستور العمل های فصلی بیشتر

سرد و با کمی خامه تازه روی آن سرو کنید. لذت ببرید! xo اما

توجه: در سال 2013، زمانی که برای اولین بار این دستور غذا را منتشر کردم، آن را به عنوان کیک پنیر جداگانه در یک تابه مخصوص که به عنوان هدیه عروسی گرفتم پختم. این یک ماهیتابه استاندارد نبود، پیدا کردن آن آسان نبود، بنابراین اگرچه این دستور غذا تا حد زیادی تغییر نکرده است، اما برای یک تابه پخت مربعی استاندارد 8×8، که بسیار رایج تر و یافتن آن آسان تر است، دوباره آزمایش شده است. امیدوارم این به روزرسانی این دستور غذا را در دسترس تر کند. همانطور که گفته شد، بسیاری از نظرات قدیمی تر سوالاتی را در مورد آن تابه اصلی یا اندازه کیک پنیر منعکس می کنند.

چاپ کنید

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید

بازده 9

آماده سازی 10 دقیقه

بپزید 1 ساعت 10 دقیقه

مجموع 1 ساعت 20 دقیقه


منبع: https://abeautifulmess.com/pumpkin-cheesecake/