
بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1404
کیک قرمز مخملی - یک آشغال زیبا
اوایل این هفته این کیک قرمز مخملی را برای تولد 39 سالگی ام درست کردم. آن را به باشگاه کتابم آوردم که اتفاقاً آن شب جلسه داشت و بلعیده شد. و بله، آنها را وادار کردم که آواز بخوانند تا بتوانم شمع ها را فوت کنم و آرزو کنم. من بی شرمم! حقیقت این است که من نزدیک به دو دهه است که این کیک قرمز مخملی را درست می کنم. این همان دستور العملی است که زمانی که یک فروشگاه محلی داشتیم با یک شیرینی فروشی پر از کیک های کوچک داخل آن استفاده می کردم. IMHO، این بهترین دستور کیک مخملی قرمز است!
چیزی که من در مورد این کیک قرمز مخملی دوست دارم این است که فوق العاده است، و منظورم فوق العاده، مرطوب است. کیک نرم و اسفنجی است، کمی شکلاتی است و به رنگ قرمز تیره رنگ آمیزی شده است. فراستینگ پنیر خامه ای خامه ای، منحط است، اما خیلی شیرین نیست. و نکته جالب در مورد دستور پخت کیک قرمز مخملی این است که هیچ دوغ، شیر، یا تخم مرغ یا حتی کره ندارد. اتفاقاً کیک بدون لبنیات است و با آرد همه منظوره درست می شود. بنابراین حتی معمولی ترین نانوایی ها نیز احتمالاً تمام مواد لازم را در اختیار دارند. فراستینگ پنیر خامه ای مطلقاً بدون لبنیات نیست، اما تنها با پنج ماده ساده است. بنابراین، اگر به دنبال یک کیک قرمز مخملی آسان با فراست پنیر خامه ای هستید که طعم یا بافت آن را به خطر نیندازد، این درست است!
مرتبط: اگر این دستور غذا را دوست دارید، در مرحله بعدی کوکی های مخملی قرمز یا کیک کدو حلوایی را با پنیر خامه ای امتحان کنید.


مواد تشکیل دهنده
- آرد همه منظوره
- شکر سفید دانه ریز
- پودر کاکائو
- جوش شیرین
- نمک
- عصاره وانیل
- روغن کانولا
- سرکه سفید
- آب
- رنگ خوراکی قرمز - من دوست دارم از رنگ خوراکی ژل استفاده کنم
- پنیر خامه ای
- کره بدون نمک
- پودر قند - که به آن شکر قنادی نیز می گویند
- نمک


دستورالعمل ها
برای کیک، مواد خشک: آرد، شکر، کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس مواد خیس: وانیل، روغن، سرکه و آب را هم بزنید. با این کار یک خمیر کیک بسیار مرطوب درست می شود. در آخر رنگ خوراکی قرمز را هم بزنید.
تابه های پخت را آماده کنید. ته آن کاغذ روغنی اضافه می کنم و سپس دور لبه ها را با اسپری نچسب خوب اسپری می کنم. خمیر را داخل تابه ها بریزید و آن را به طور مساوی تقسیم کنید. قالب را روی یک ورقه پخت قرار دهید تا راحت تر جابجا شوند و در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بپزید. برای بررسی اینکه آیا آنها آماده شده اند، یک خلال دندان را در مرکز کیک قرار دهید. اگر تمیز بیرون بیاید (بدون خمیر خیس وصل شده باشد)، کار تمام است. قبل از برداشتن کیک ها، اجازه دهید تا در تابه ها خنک شوند.
برای تهیه فراستینگ با پنیر خامه ای نرم شده (در دمای اتاق) و کره شروع کنید. من معمولاً مال خود را (در بسته) شب قبل روی پیشخوان آشپزخانه می گذارم. در یک همزن پایه دار با ضمیمه پدال یا کاسه بزرگ با همزن برقی، پنیر خامه ای و کره را با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس با عصاره وانیل مخلوط کنید. سپس پودر قند را یک فنجان اضافه کنید و در بین آن ها (یا با همزن با حرارت کم) هم بزنید تا فراستینگ یکدست شود. کناره های کاسه را با یک کاردک لاستیکی بخراشید تا مطمئن شوید که تمام شکر به خوبی مخلوط شده است. نمک را با آخرین پودر قند اضافه کنید.
کیک ها را از قالب خارج کنید. من معمولاً یک چاقو را در امتداد لبه های بین کیک و قالب می کشم تا مطمئن شوم که شل شده اند. سپس آنها را روی یک قفسه خنک کننده برعکس می کنم. کیک خود را با یک لایه ضخیم فراست بین لایه های کیک و روی آن بچینید. من دوست دارم از اسپاتول افست برای یخ زدن کیک استفاده کنم. اگر بخواهید کناره ها را نیز یخ بزنید، مقدار زیادی فراست خواهید داشت.


نکات و نکات
- به جای روغن کانولا می توانید از روغن نباتی یا هر روغن آشپزی بدون طعم یا طعم سبک دیگری استفاده کنید.
- اگر نمی خواهید از رنگ قرمز استفاده کنید، می توانید چیزی طبیعی مانند تمشک پودر شده (بدون آب)، کرن بری یا چغندر را امتحان کنید. در حالی که من در بیشتر مواقع نیازی به رنگ قرمز رنگ خوراکی در غذای خود ندارم، تمایل دارم برای کیکی که فقط یک یا دو بار در سال می خورم استثنا قائل شوم، اما این فقط من هستم.
- من این کیک را در دو قالب کیک گرد 8 اینچی با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه پختم. اگر از دو قالب گرد 9 اینچی استفاده می کنید، ممکن است بخواهید زمان پخت را به حدود 25 تا 27 دقیقه کاهش دهید. اگر این دستور را در قالب بزرگی برای کاپ کیک می پزید، ممکن است بخواهید زمان پخت را به 22 تا 24 دقیقه کاهش دهید. تست خلال دندان راهی برای اطمینان از انجام آنهاست!
- اگر این دستور را به صورت کاپ کیک مخملی قرمز درست می کنید، توصیه می کنم دستور فراستینگ را به نصف یا شاید 2/3 برش دهید. مقدار زیادی فراست برای کیک درست می کند، اما برای کیک ها بسیار زیاد است، IMO. (و برای ثبت، من بسیار فراستینگ را دوست دارم.)
- می توانید باقیمانده کیک قرمز مخملی را حداقل به مدت 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. من توصیه می کنم وقتی کیک مات شد آن را در یخچال قرار دهید زیرا فراست پنیر خامه ای، البته حاوی لبنیات است.


دستور العمل های کیک و دسر بیشتر


راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!


راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!

دستور غذا را دریافت کنید
یک کیک فوق العاده مرطوب و اسفنجی با فراستینگ پنیر خامه ای.
منبع: https://abeautifulmess.com/red-velvet-cake/