فصل تعطیلات بهترین زمان برای تهیه کلوچه است و این شیرینی های قندی نرم و جویدنی، همراهی عالی برای یک لیوان شیر در کنار آتش است. رنگ سبز روشن و پاشیدن قلب قرمز رنگی از روح گرینچ را به دستور غذا می دهد و الگوی چین و چروک ساخته شده توسط پودر قند برفی و خوشمزه به نظر می رسد.
برای اینکه شیرینیهای کریسمس شما را سریعتر درست کنیم، از مخلوط کیک استفاده میکنیم تا بتوانید سریعتر و راحتتر به قسمت پخت (و خوردن!) تجربه شیرینیتان برسید. شاید مانند فیلم، این شیرینی های چروک جشن باعث شود قلب شما نیز سه سایز شود!
به دنبال دستور العمل های تعطیلات بیشتر هستید؟ ما را امتحان کنید:
مواد لازم برای تهیه شیرینی گرینچ:
- مخلوط کیک سفید: این کوکیهای مخلوط کیک از مارک مورد علاقه شما از مخلوط کیک سفید یا وانیلی استفاده میکنند که در اندازه 15.25 اونس عرضه میشود.
- تخم مرغ: شما دو تخم مرغ به عنوان چسب برای این دستور غذا می خواهید.
- روغن نباتی: می توانید از هر روغن گیاهی یا کانولا استفاده کنید.
- عصاره وانیل: من از عصاره وانیل در کوکیهایم استفاده میکنم، اما اگر مخلوط جعبهای با طعم وانیل را انتخاب کنید، میتوانید آن را حذف کنید. از عصاره وانیل خالص به جای وانیل مصنوعی برای بهترین طعم شیرینی استفاده کنید.
- شکر نیرومند: غلتاندن خمیر کوکی در پودر قند به آن ظاهری برفی و شیرینی بیشتری می دهد.
- نشاسته ذرت: افزودن نشاسته ذرت به پودر قند کمک میکند تا به جای خیساندن آن روی شیرینی قرار گیرد. همچنین میتوانید از پودر پیکان یا نشاسته تاپیوکا نیز استفاده کنید.
- رنگ خوراکی سبز: شما می خواهید چند قطره در یک زمان اضافه کنید تا زمانی که سبز کاملی را که به دنبال آن هستید به دست آورید! رنگ خوراکی ژل سبز رنگ کمی تندتر است اما رنگ خوراکی مایع نیز موثر خواهد بود.
- پاشیدن قلب: برای نشان دادن قلب گرینچ، بعد از پخت یک آب نبات به شکل قلب یا آب نبات قرمز داغ اضافه کنید.
دستورالعمل های Grinch Cookie:
خمیر خود را مخلوط کنید: مخلوط کیک، تخم مرغ، روغن و عصاره وانیل خود را به یک کاسه بزرگ همزن اضافه کنید. با سرعت متوسط با همزن دستی یا همزن ایستاده هم بزنید تا یکدست شود.
رنگ خوراکی سبز خود را هر بار یک قطره اضافه کنید تا به رنگ سبز کامل خود برسید و روی کم مخلوط کنید تا ترکیب شود (من از 5 قطره رنگ خوراکی ژل استفاده کردم).
روی خمیر شیرینی را بپوشانید و بگذارید 30 تا 60 دقیقه در یخچال بماند تا راحت تر برداشته شود.
کوکی های خود را رول کنید: پودر قند و نشاسته ذرت را در ظرفی با همزن بزنید.
با استفاده از قاشق یا قاشق، گلوله های خمیر کوکی را به اندازه 1 تا 2 قاشق غذاخوری بریزید و آنها را در مخلوط پودر قند و نشاسته ذرت بریزید. خمیر واقعاً چسبناک خواهد بود، اما وقتی در پودر قند فرو میرود، کار کردن با آن آسانتر میشود.
دور آن را بچرخانید تا پوشانده شود و روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی یا تشک پخت سیلیکونی پوشانده شده است قرار دهید.
کوکی های خود را بپزید: کوکی ها را در فر با دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که مرکز آنها کاملاً بسته شود اما هنوز روی کوکی ها شروع به قهوه ای شدن نکرده اند بپزید.
قلب را اضافه کنید و خنک کنید: در حالی که هنوز گرم است، قلب قرمز خود را بپاشید و بعد از 3-5 دقیقه روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود. وقتی خنک شد، از غذاهای تعطیلات لذت ببرید!
نکاتی برای تهیه کوکی های گرینچ:
- سعی کنید عصاره های طعم دار مانند نعناع، پسته یا بادام را به خمیر خود اضافه کنید تا یک پیچ و تاب سرگرم کننده داشته باشید!
- پس از اضافه کردن رنگ خوراکی سبز خود، خمیر را کاملاً مخلوط کنید تا رگه های سفیدی در خمیر خود نداشته باشید.
- اگر نشاسته ذرت ندارید، فقط میتوانید کوکیها را در پودر قند بغلتانید—بعضی از آنها در کوکی فرو میروند، اما همچنان باید اثر گرد و غباری داشته باشید.
- حتما مراقب کوکی های خود باشید تا شروع به قهوه ای شدن نکنند، زیرا این روی رنگ سبز زیبای کوکی تاثیر می گذارد. این کوکی ها باید نرم و جویدنی باشند.
- اگر آبپاش قلبی در دست ندارید، می توانید از رویال آیسینگ صورتی نیز برای لوله کردن شکل قلب استفاده کنید، وقتی کوکی ها خنک شدند یا روی چند M&M قرمز و سبز بچسبانند تا طعم شکلاتی اضافه شود.
این کوکی ها بسیار نرم و جویدنی هستند و برای درست کردن با بچه ها و انجام کاردستی ها یا بازی های کریسمس در کنار آتش بسیار سرگرم کننده هستند. لذت ببرید!
عاشق دستور پخت کوکی خوب هستید؟ بررسی کنید:
سوالات متداول
کوکی های گرینچ تا چه مدت نگهداری می شوند؟
در یک ظرف دربسته، کوکی های گرینچ قبل از اینکه شروع به کهنه شدن کنند، حدود 5 روز در دمای اتاق باقی می مانند.
آیا می توانید کوکی های گرینچ را فریز کنید؟
بله! ورقه شیرینی خود را در فریزر قرار دهید تا ابتدا شیرینی ها به مدت 30 دقیقه منجمد شوند و سپس می توانید آنها را به مدت 2 تا 3 ماه در کیسه فریزر قرار دهید. بگذارید کوکی ها قبل از خوردن در یخچال یا روی پیشخوان آب شوند.
راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!
چاپ کنید
دستور غذا را دریافت کنید
با این کوکیهای سبز آسان گرینچ، تعطیلات مورد علاقه خود را بسازید
دستورالعمل ها
-
خمیر خود را مخلوط کنید: مخلوط کیک، تخم مرغ، روغن و عصاره وانیل خود را به یک کاسه بزرگ همزن اضافه کنید. با سرعت متوسط هم بزنید تا مخلوط شوند. رنگ خوراکی سبز خود را هر بار یک قطره اضافه کنید تا به رنگ دلخواه خود برسید و روی کم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شود (من از 5 قطره رنگ خوراکی ژل استفاده کردم). روی خمیر را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا راحت تر برداشته شود.
-
کوکی های خود را رول کنید: پودر قند و نشاسته ذرت را در ظرفی با همزن بزنید. با استفاده از قاشق کوکی یا قاشق، یک گلوله خمیر به اندازه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری را بردارید و آن را در مخلوط پودر قند و نشاسته ذرت بریزید. خمیر واقعا چسبناک خواهد بود، اما زمانی که در پودر قند فرو میرود، کار کردن با آن آسانتر میشود. دور آن را بچرخانید تا پوشانده شود و روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی یا تشک پخت سیلیکونی پوشانده شده است قرار دهید.
-
کوکی های خود را بپزید: کوکی ها را در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید یا تا زمانی که وسط آن درست شود اما هنوز روی کوکی ها شروع به قهوه ای شدن نکرده اند.
-
قلب را اضافه کنید و خنک کنید: در حالی که هنوز گرم است، به قلب خود بپاشید و بعد از 3-5 دقیقه در یک توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شود.
یادداشت ها
- سعی کنید عصاره های طعم دار مانند نعناع، پسته یا بادام را به خمیر خود اضافه کنید تا یک پیچ و تاب سرگرم کننده داشته باشید!
- پس از افزودن رنگ خوراکی سبز، حتما خمیر را کاملاً مخلوط کنید تا رگه های سفیدی در خمیرتان نداشته باشید.
- اگر نشاسته ذرت ندارید، میتوانید فقط کوکیها را در پودر قند بغلتانید—بعضی از آنها در کوکی فرو میروند، اما همچنان باید اثر گرد و غباری داشته باشید.
- حتما مراقب کوکی های خود باشید تا شروع به قهوه ای شدن نکنند زیرا روی رنگ سبز زیبای کوکی تاثیر می گذارد. این کوکی ها باید نرم و جویدنی باشند.
- اگر آبپاش قلبی در دست ندارید، می توانید از رویال آیسینگ صورتی نیز استفاده کنید تا وقتی کوکی ها خنک شدند، به شکل قلب لوله کنید.
ذخیره سازی و انجماد:
در یک ظرف دربسته، کوکی های گرینچ حدود 5 روز قبل از اینکه شروع به کهنه شدن کنند، باقی می مانند.
برای یخ زدن، ورقه شیرینی خود را در فریزر قرار دهید تا ابتدا شیرینی ها به مدت 30 دقیقه منجمد شوند و سپس می توانید آنها را به مدت 2 تا 3 ماه در کیسه فریزر قرار دهید. بگذارید کوکی ها قبل از خوردن در یخچال یا روی پیشخوان آب شوند.
تغذیه
حقایق تغذیه
کوکی های گرینچ (با مخلوط کیک!)
مقدار در هر سروینگ
% ارزش روزانه*
* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.
توجه: برای راحتی شما، تغذیه با استفاده از Spoonacular به صورت خودکار محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/grinch-cookies/