
بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1404
کوکتل هوانوردی - یک آشغال زیبا
امروز خیلی هیجان زده هستم که این دستور کوکتل هوانوردی را با شما به اشتراک بگذارم. این کوکتل کلاسیک بنفش روشن با جین، کرم د ویولت، لیکور ماراسکینو و آب لیموی تازه فشرده ساخته شده است. این طعم پیچیده ای دارد که نزدیک ترین چیزی است که می توانم به یک بار فانتزی در خانه ایجاد کنم.
کوکتل های کلاسیک بیشتر: منهتن، مد قدیمی، گیملت، سایدکار، سازراک.


عناصر
- جین – یک جین با کیفیت انتخاب کنید (من از هندریک استفاده کردم).
- لیکور ماراشینو – مانند لوکساردو.
- کرم دو ویولت – لیکور گل. این عنصر کلیدی به نوشیدنی رنگ می دهد.
- آب لیمو - تازه فشرده شده.
- تزیین اختیاری – گیلاس ماراشینو، لیمو ترش.
بهترین انتخاب ظروف شیشه ای برای این کوکتل لیوان کوپه است.


دستورالعمل ها
با تهیه یک لیوان کوپه سرد شروع کنید. کافی است قبل از سرو کوکتل، آن را به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در فریزر قرار دهید. این مرحله اختیاری است
در یک کوکتل شیکر پر از یخ، جین، لیکور ماراسکینو، لیکور بنفشه و آب لیموی تازه فشرده را با هم ترکیب کنید. 10-15 ثانیه تکان دهید تا سرد شود.
داخل لیوان کوکتل خنک شده صاف کنید. با یک گیلاس ماراسکینو یا یک لیمو ترش تزئین کنید.
Crème De Violette چیست؟
لیکور بنفشه واقعا از بنفشه درست می شود. با غوطه ور کردن گلبرگ های بنفشه در براندی یا یک روح خنثی دیگر برای چند روز درست می شود. عطر و طعم لیکور بنفشه شبیه آب نبات های بنفشه است - شیرین و گلدار.


تاریخ
کوکتل هوانوردی یک کوکتل کلاسیک و قبل از دوران ممنوعیت است. این اولین بار در اواخر قرن بیستم در کتاب هوگو انسلین "دستورات نوشیدنی های مخلوط" در سال 1916 ثبت شد. در آن زمان، هوگو انسلین مدیر بارمن در هتل والیک در شهر نیویورک بود.
در طول دهه 1960، ماده اصلی نوشیدنی، لیکور کرم د ویولت، از بازار ناپدید شد. در نتیجه، این دستور غذا برای مدتی از محبوبیت خارج شد. در دهه 1930، هری کرادوک یک نسخه بدون بنفش از هوانوردی را در کتاب معروف خود، "کتاب کوکتل ساووی" گنجاند. متأسفانه، این نوشیدنی بنفش برای بیش از 40 سال منقرض شده بود.
در سال 2007، وارد کننده Haus Alpenz شروع به واردات Rothman & Winter crème de violette از اتریش کرد. این در زمان مناسبی اتفاق افتاد زیرا کوکتل های کلاسیک محبوبیت زیادی پیدا کردند. اکنون می توانید هوانوردی را در منوها در سراسر ایالات متحده و فراتر از آن بیابید. در حال حاضر، The Bitter Truth و Giffard هم اکنون لیکورهای بنفشه را ارائه می دهند که برای این دستور غذا به خوبی کار می کنند.


نکاتی برای ساخت
- این یک حرکت حرفه ای است که یک لیوان کوکتل خنک درست کنید. فقط لیوان را قبل از استفاده به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در فریزر قرار دهید.
- قبل از سرو، قسمت بیرونی پوست لیمو را روی این نوشیدنی فشار دهید تا جوهر لیمو برای طعم بیشتر آزاد شود.
- از بهترین جین موجود در بار خانه خود برای این کوکتل استفاده کنید زیرا واقعاً می توانید طعم آن را بچشید.
- اگر کوکتل های شیرین تر دوست دارید، سعی کنید 1/8 اونس شربت ساده اضافه کنید.
تغییرات
- برای یک کوکتل رویال Violete، مقداری شامپاین به کرم د ویولت اضافه کنید.
- اگر نمی توانید یک بطری لیکور بنفشه را بگیرید، می توانید این دستور را بدون آن درست کنید. هنوز هم خوشمزه است اما فاقد رنگ مشخص اسطوخودوس است.


سوالات متداول
سوالات متداول
چرا به آن کوکتل هوانوردی می گویند؟
این کوکتل از رنگ بنفش کم رنگ و آبی که یادآور آسمان زیبا است نامگذاری شده است. هوانوردی از روزهای اولیه هوانوردی سرچشمه می گیرد، زمانی که سفر با هواپیما یک لوکس بود که فقط افراد ثروتمند می توانستند از پس آن برآیند.
در کوکتل هوانوردی چیست؟
مواد تشکیل دهنده یک کوکتل هوانوردی عبارتند از جین، لیکور ماراسکینو، لیکور بنفشه و آب لیموترش تازه فشرده.
دستور العمل های بیشتر
راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوبترین دستور العمل های تمام دوران!


راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!

دستور غذا را دریافت کنید
یاد بگیرید که کوکتل کلاسیک هوانوردی را با استفاده از جین، لیکور ماراسکینو، لیکور کرم د ویولت و آب لیمو درست کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/aviation-cocktail/