من ابتدا این دستور غذا را در سال 2012 در اولین Friendsgiving که در این وبلاگ به اشتراک گذاشتیم منتشر کردم. این هنوز هم کاسه لوبیا سبزی است که من بارها و بارها درست می کنم. IMO بهترین دستور غذای قابلمه لوبیا سبز است زیرا خامه ای است، طعم های زیادی دارد و اگرچه درست کردن آن به آسانی نسخه کنسرو شده نیست، اما هنوز هم بسیار ساده است و ارزش تلاش را دارد.
این یک نسخه از ابتدا است، به این معنی که ما به جای هر چیز کنسرو شده از لوبیا سبز و قارچ تازه استفاده خواهیم کرد. اما هنوز هم کلاسیک است. ما همچنین یک راهنمای شکرگزاری ایجاد کردیم تا به شما کمک کند در صورت میزبانی، کل روز شکرگزاری خود را برنامه ریزی کنید!
مرتبط: 20 مخلفات آسان شکرگزاری، لوبیا سبز سرخ کن و لوبیا سبز بوداده.
من عکس اصلی را گذاشته ام که نحوه درست کردن این دستور غذا را در رامکینز نشان می دهد، اما تعدادی عکس به روز نیز اضافه کرده ام.
این بهانه ای به من داد تا دوباره این دستور را درست کنم که من و شوهرم یک سه شنبه شب تصادفی آن را با مقداری مرغ پخته خوردیم. و حتی با وجود اینکه هیچ بوقلمونی در کار نبود، شبیه یک تعطیلات کوچک بود.
خیلی وقت بود که دلمه لوبیا سبز دوست نداشت. برای من، معمولاً از نظر بافت خیلی نرم بود. من همچنین فکر کردم که این یک جفت عجیب است: لوبیا سبز با سوپ خامه ای (اگر آن را با خامه غلیظ سوپ قارچ درست کنید، یعنی).
اما اولین باری که آن را درست کردم، از لوبیا سبز تازه استفاده کردم – و نظرم تغییر کرد. برای همیشه.
مواد تشکیل دهنده
- لوبیا سبز
- قارچ
- پیاز
- روغن زیتون
- کره
- آرد همه منظوره
- شیر
- آب مرغ
- پنیر جک فلفلی
- نمک و فلفل
- پیاز سرخ شده فرانسوی
من قارچ دکمه ای را دوست دارم، اما قارچ کرمی نیز عالی خواهد بود. همچنین ممکن است بخواهید سیر خرد شده یا چند سبزی تازه مانند رزماری یا آویشن را اضافه کنید. می توانید به جای چک فلفل از پنیر چدار استفاده کنید. و در حالی که من احساس می کنم رویه پیاز ضروری است، اگر نیاز به جایگزینی آرد سوخاری پانکو برای یک تاپینگ ترد دارید، امتحان کنید.
مسیرها
انتهای لوبیا سبز را بردارید و به قطعات 1 اینچی خرد کنید.
یک قابلمه آب نمک را به جوش آورده و لوبیا سبز را بپزید تا نرم شود. از آب خارج کنید و بگذارید خنک شود (به خاطر داشته باشید که کمی بیشتر به پختن ادامه می دهند). اگر آنها از قبل به اندازه دلخواه نرم هستند، می توانید آنها را به یک حمام آب یخ اضافه کنید تا فرآیند پخت متوقف شود.
در یک قابلمه کوچک، قارچ ها و پیازهای خرد شده را در روغن زیتون روی حرارت متوسط بپزید تا پیازها نرم شوند. کنار بگذارید.
در یک تابه، کره را آب کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. اجازه دهید تا 2 دقیقه بپزد/حباب بزند.
حالا شیر و آب را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. به پنیر اضافه کنید. در صورت نیاز با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس لوبیا سبز، مخلوط پیاز/قارچ را اضافه کنید و هم بزنید تا هر لوبیا پوشش داده شود. سپس نصف پیازهای سرخ شده ترد را با هم مخلوط کنید.
این مخلوط لوبیا سبز را در رامکین یا ظرف پخت مربعی خود بریزید. در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 28 تا 30 دقیقه بپزید. در 5 تا 8 دقیقه آخر پخت روی پیازهای سرخ شده باقیمانده بپاشید. آنها به سرعت قهوه ای طلایی و ترد می شوند.
این کاسه لوبیا سبز با پنیر جک فلفل درست می شود. این کار کمی خامه ای بیشتر به سس اضافه می کند، همراه با مقداری ادویه. من آن را با ترد پیاز سرخ شده دوست دارم.
دستور پخت غذای بیشتر
با پیروی از دستور زیر تا زمانی که آن را در فر بپزید، می توانید این را زودتر درست کنید. در آنجا توقف کنید، روی آن را بپوشانید و سپس ظرف را در یخچال بگذارید تا زمانی که برای وعده غذایی خود آماده شوید.
سپس پخته و روی ظرف را با پیازهای سرخ شده اضافی (در پایان زمان پخت) روی آن قرار دهید.
من هم فکر می کنم این کاسرول روز بعد غذای فوق العاده ای درست می کند. به سادگی آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و در مایکروویو گرم کنید. اما این احتمالاً یکی از قسمتهای مورد علاقه من در روز شکرگزاری است – باقیماندههای روز بعد!
اگر این دستور پخت لوبیا سبز را درست می کنید، نظر خود را در نظرات با ما در میان بگذارید! تعطیلات مبارک دوستان xo اما
راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!
چاپ کنید
دستور غذا را دریافت کنید
یک کاسه لوبیا سبز آسان با پنیر جک فلفلی
دستورالعمل ها
-
انتهای لوبیا سبز را بردارید و به قطعات 1 اینچی خرد کنید.
-
یک قابلمه آب نمک را به جوش آورده و لوبیا سبز را بپزید تا نرم شود. از آب خارج کنید و بگذارید خنک شود (به خاطر داشته باشید که کمی بیشتر به پختن ادامه می دهند). اگر آنها از قبل به اندازه دلخواه نرم هستند، می توانید آنها را به یک حمام آب یخ اضافه کنید تا فرآیند پخت متوقف شود.
-
در یک قابلمه کوچک، قارچ ها و پیازهای خرد شده را در روغن زیتون با حرارت ملایم تفت دهید تا پیازها نرم شوند. کنار بگذارید.
-
در یک قابلمه، کره را آب کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. اجازه دهید تا 2 دقیقه بپزد/حباب بزند.
-
حالا شیر و آب گوشت را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. به پنیر اضافه کنید. در صورت نیاز با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید.
-
حالا لوبیا سبز، مخلوط پیاز/قارچ را اضافه کنید و هم بزنید تا همه لوبیاها پوشش داده شوند. سپس نصف پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کنید.
-
این مخلوط را در رامکین ها یا ظرف پخت مربعی خود بریزید.
-
در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 28 تا 30 دقیقه بپزید. در 5 تا 8 دقیقه آخر پخت، پیازهای سرخ شده باقیمانده را روی آن بریزید.
تغذیه
حقایق تغذیه
فلفل جک لوبیا سبز کاسرول
مقدار در هر سروینگ
% ارزش روزانه*
* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.
توجه: برای راحتی شما، تغذیه با استفاده از Spoonacular به صورت خودکار محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/pepper-jack-green-bean-casserole/