چاشنی فلفل قرمز – یک آشغال زیبا

چاشنی فلفل قرمز - یک آشغال زیبا

من عاشق فلفل خانگی هستم. آیا تا به حال درست کردن ادویه چیلی خانگی را امتحان کرده اید؟ اگر نه، باور نخواهید کرد که چقدر آسان است! با استفاده از موادی که احتمالا از قبل در آشپزخانه خود دارید، می توانید چاشنی چیلی خانگی خود را مخلوط کنید و دیگر هرگز یک بسته از فروشگاه نخرید.

مرتبط: چاشنی تاکو، چاشنی فاجیتا، چاشنی کاجون، چاشنی ایتالیایی، ادویه پای کدو تنبل.

مواد ادویه چیلی

  • پودر فلفل قرمز
  • زیره سبز
  • فلفل کاین – (اختیاری: این ماده ای است که می توانید برای کم کردن یا کم کردن حرارت در مخلوط چاشنی خود استفاده کنید.)
  • پودر سیر
  • پودر پیاز
  • نمک – این نیز اختیاری است – من از نمک کوشر استفاده کردم. می توانید از نمک دریا یا نمک خوراکی نیز استفاده کنید.
  • فلفل – فلفل سیاه آسیاب شده

هنگام انتخاب ظرفی برای مخلوط ادویه های خانگی خود، این شیشه های 4 اونسی با درب بامبو را انتخاب کردم. اگر از همان ظرف‌ها استفاده می‌کنید، می‌توانید این دستور را سه برابر کنید تا یک شیشه تقریباً پر مانند آنچه در عکس‌های من می‌بینید به دست آورید.

طرز تهیه ترکیب ادویه چیلی

مواد خود را آماده کنید. هر ادویه را در یک کاسه همزن اندازه کنید.

به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند یا در ظرف ببندید و تکان دهید.

در ظرف دربسته نگهداری شود.

چرا چاشنی خانگی بهترین است

  • بهترین مواد تشکیل دهنده – چاشنی خانگی عالی است زیرا می توانید مطمئن باشید که چه چیزی در آن است (و چه چیزی است نه در آن). اگر از شکر، لبنیات یا گلوتن اجتناب می کنید، درست کردن چاشنی های خود می تواند به شما آرامش دهد. همچنین در صورت تمایل می توانید از تمام ادویه های ارگانیک استفاده کنید.
  • عرضه نامحدود – اگر فلفل قرمز را به اندازه ما درست می کنید، اعتماد به بسته های چاشنی خریداری شده در فروشگاه آزاردهنده است. به این ترتیب، من همیشه آنچه را که نیاز دارم، دارم و اگر تمام شود، همیشه می‌توانم بیشتر بسازم.
  • طعم شگفت انگیز – به طعم های این دستور غذا قسم می خورم. طعمش خیلی خوبه و همه خانواده من دوستش دارن.
  • می توانید سطح ادویه را تغییر دهید – اگر این دستور چاشنی فلفل قرمز را همانطور که نوشته شده درست کنید، آن را “معتدل” می دانم. پر از طعم و مزه است برخی گرما، اما برای بچه های من خیلی تند نیست. اگر می‌خواهید کمی صدا را زیاد کنید، فلفل هندی بیشتری اضافه کنید (برای شروع آن را دوبرابر کنید) و می‌توانید فلفل چیلی خرد شده را اضافه کنید.

ماندگاری

یک دسته از چاشنی های خانگی می تواند یک تا دو سال در انبار شما بماند. برای حداکثر طراوت، ظرف شش ماه استفاده کنید. این به احتمال زیاد واضح است، اما استفاده از ادویه های تازه تر باعث ماندگاری طولانی تر می شود. پس اگر این موضوع برای شما نگران کننده است، از ادویه هایی که سال ها در کشوی شما نشسته اند استفاده نکنید.

چه مقدار چاشنی در یک بسته وجود دارد؟

اگر از دستور العملی استفاده می‌کنید که «یک بسته» مخلوط چاشنی فلفل قرمز را در فروشگاه خریداری می‌کند، این دستور غذایی معادل یک بسته فروشگاهی است.

نکاتی برای ساخت

  • یک دسته بزرگ درست کنید – این دستور معادل یک بسته ادویه یا مقدار صحیح برای یک دیگ فلفل چیلی است. وقتی این دستور غذا را درست می‌کنم، همیشه حداقل آن را سه برابر می‌کنم تا برای دسته‌های بعدی بیشتر باقی بماند.
  • مواد مخفی (اختیاری) – اگر می خواهید چیزی منحصر به فرد به چاشنی چیلی خود اضافه کنید، کمی پودر کاکائو، دارچین یا تفاله قهوه را امتحان کنید. بسیاری از دستور العمل ها از آنها به عنوان ماده “راز” خود برای افزودن عمق طعم استفاده می کنند.
  • ادویه اضافه کنید – برای تهیه چیلی تند، فلفل هندی را در این دستور دوبرابر کنید و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. می‌توانید هنگام پختن ادویه در قابلمه، ادویه را به مزه اضافه کنید (ادامه اضافه کردن به آن آسان‌تر از این است که بفهمید از قبل زیاده روی کرده‌اید).

دستور العمل های بیشتر Crockpot:

سوالات متداول

چاشنی فلفل قرمز از چه چیزی ساخته شده است؟

دستور تهیه چاشنی چیلی ما با استفاده از پودر چیلی، زیره سبز، کاین، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل تهیه می شود.

اگر ادویه فلفلی نداشتم از چه چیزی می توانم استفاده کنم؟

با استفاده از پودر چیلی، زیره، کاین، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل، یک دسته چاشنی چیلی خانگی درست کنید.

ترکیبات بیشتر ادویه:

چاپ کنید

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

آموزش درست کردن ادویه چیلی خانگی با استفاده از پودر چیلی، زیره، کاین، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل.

بازده 1 دسته ای

آماده سازی 5 دقیقه

دستورالعمل ها

  • مواد خود را آماده کنید. هر ادویه را در یک کاسه همزن اندازه کنید.

  • به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند یا در ظرف ببندید و تکان دهید.

  • در ظرف دربسته نگهداری شود.

یادداشت ها

  • یک دسته بزرگ درست کنید – این دستور معادل یک بسته ادویه یا مقدار مناسب برای یک دیگ فلفل چیلی است. وقتی این دستور را درست می‌کنم، همیشه حداقل آن را سه برابر می‌کنم تا برای دسته‌های بعدی بیشتر باقی بماند.
  • مواد مخفی (اختیاری) – اگر می خواهید چیزی منحصر به فرد به چاشنی چیلی خود اضافه کنید، کمی پودر کاکائو، دارچین یا تفاله قهوه را امتحان کنید. بسیاری از دستور العمل ها از این مواد به عنوان ماده “راز” خود برای افزودن عمق طعم استفاده می کنند.
  • ادویه اضافه کنید – برای تهیه چیلی تند، فلفل هندی را در این دستور دوبرابر کنید و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. می‌توانید هنگام پختن ادویه در قابلمه، ادویه را به مزه اضافه کنید (ادامه اضافه کردن به آن آسان‌تر از این است که بفهمید از قبل زیاده روی کرده‌اید).

تغذیه

حقایق تغذیه

چاشنی فلفل قرمز

مقدار در هر سروینگ

% ارزش روزانه*

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه با استفاده از Spoonacular به صورت خودکار محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه خود استفاده کنید.

منبع: https://abeautifulmess.com/chili-seasoning/

توسط دکور

دکوراسیون