
بروزرسانی: 23 خرداد 1404
نان کدو تنبل - یک آشغال زیبا
این دستور پخت ساده نان کدو تنبل همه چیز را دارد! داخلی خرده نرم، لبه های کمی ترد و مقدار زیادی طعم ادویه کدو تنبل. این نان کدو تنبل با کمتر از 10 ماده یک پروژه پخت باید در این فصل است. اگر نان موز و حال و هوای پاییزی را دوست دارید، باید این دستور را درست کنید.
من از ادویه پای کدو تنبل در این دستور پخت نان سریع استفاده می کنم، اما اگر آن را ندارید، به سادگی روی آن دستور کلیک کنید تا تمام مواد تشکیل دهنده آن را ببینید. اسپویلر: این مقدار زیادی دارچین، جوز هندی، زنجبیل، میخک و فلفل دلمه ای است – اساساً دقیقاً همان چیزی است که من می خواهم خانه من در پاییز بویی بدهد. و این یک امتیاز این نان کدو تنبل است. در حین پخت بوی بسیار خوبی می دهد. و طعمش از این دنیا بیرون است.
مرتبط: در مرحله بعد، کوکی های کدو تنبل، کلوچه کدو تنبل، خمیر کدو تنبل، یا کیک پنیر کدو تنبل کلاسیک ما را امتحان کنید.


مواد تشکیل دهنده
- کره
- شکر قهوه ای
- تخم مرغ
- عصاره وانیل
- پوره کدو حلوایی
- آرد همه منظوره
- جوش شیرین
- نمک
- ادویه پای کدو تنبل
مطمئن شوید که یک قوطی پوره کدو حلوایی بگیرید و نه مخلوط پای کدو تنبل. پوره کدو تنبل معمولا فقط یک ماده دارد: کدو تنبل. من همچنین دوست دارم قبل از پخت، شکر توربینادو را که گاهی اوقات به آن شکر خام می گویند، به بالای این نان اضافه کنم. فقط کمی ترد اضافه می کند و بیشتر شبیه یک نانوایی است - اما اختیاری است!


طرز تهیه بهترین نان کدو تنبل
در یک کاسه بزرگ، کره نرم شده و شکر قهوه ای را با هم خامه بزنید. سپس تخم مرغ و عصاره وانیل را هم بزنید. سپس کدو حلوایی را هم بزنید.
در یک کاسه همزن کوچکتر، آرد، جوش شیرین، نمک و ادویه پای کدو تنبل را با هم ترکیب کنید که طعم کدو تنبل را بسیار زیاد می کند. هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نان کدو حلوایی شکل بگیرد.
یک تابه نان با اندازه استاندارد را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید یا کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را اضافه کنید و در صورت استفاده با شکر توربینادو روی آن را اضافه کنید. به مدت 50 دقیقه در فر با دمای 325 درجه فارنهایت بپزید. یک خلال دندان قرار داده شده در مرکز باید تمیز بیرون بیاید. به این معنی بدون هیچ گونه خمیر لعنتی. اجازه دهید 15 دقیقه در تابه خنک شود و سعی کنید آن را بردارید.
من عاشق دستور پخت نان کدو حلوایی گرم با کمی کره هستم. می توانید باقیمانده غذا را حداقل به مدت 3 روز در ظرف دربسته یا بسته بندی پلاستیکی نگهداری کنید. اگر بخواهید باقیمانده نان را در یخچال بگذارید، احتمالاً کمی بیشتر ماندگار خواهد بود. می توانید این نان کدو حلوایی را نیز فریز کنید. به مدت 30 ثانیه در مایکروویو گرم کنید تا دوباره گرم شود.


نکاتی برای ساخت
- من همیشه قبل از اضافه کردن به هر دستوری، تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک می شکنیم. اگر یک تکه پوسته تخم مرغ در مخلوط به دست بیاورم، می توانم به راحتی آن را با نیمی از پوسته تخم مرغ باقی مانده، ماهیگیری کنم. اگر قبلاً تخم مرغ را به خمیر اضافه کرده باشید، انجام این کار بسیار سخت تر است.
- اگر ادویه پای کدو تنبل ندارید، می توانید با 1 قاشق چای خوری دارچین، 1/4 قاشق چای خوری جوز هندی، 1/4 قاشق چای خوری زنجبیل، 1/4 قاشق چای خوری میخک و 1/4 قاشق چای خوری فلفل دلمه ای جایگزین کنید.
- من واقعاً عاشق اسپری پخت نچسب Pam هستم که با آرد ساخته شده است و به آن "رهاسازی کامل" نیز می گویند. من فکر می کنم این محصول برای پخت تابه بسیار خوب عمل می کند.
- اگر می خواهید تا 2/3 فنجان شکلات چیپسی به این نان کدو تنبل اضافه کنید، خیالتان راحت باشد! سایر افزودنی های عالی شامل گردو یا گردو خرد شده است.


دستور العمل های بیشتر کدو تنبل


راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!


راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!

دستور غذا را دریافت کنید
دستور پخت نان کدو حلوایی نرم و خوش طعم با کمتر از 10 ماده!
منبع: https://abeautifulmess.com/pumpkin-bread/