
بروزرسانی: 03 تیر 1404
موکای نعناع - یک آشغال زیبا
موکای نعناع احتمالاً نوشیدنی تعطیلات است که من بیشترین دلتنگی را برای آن دارم. برای من، این نوشیدنی است که در حین رانندگی در شهر و پایان خرید تعطیلاتم، جرعه جرعه می نوشم. این مراسم سالانه برای من مانند زندگی در فیلم دنج نانسی مایرز است. و در حالی که مطمئناً می توانید این نوشیدنی را روزانه درست کنید، من تمایل دارم آن را برای لحظات خاص رزرو کنم، احتمالاً به همین دلیل است که دستور العمل موکای نعناع فلفلی من بیشتر در سمت منحط است.
در حالی که یک موکای کلاسیک به من تمایل بیشتری به اسپرسو دارد (وقتی آن را درست می کنم) و با شکلات طعم دار می شود، دستکش ها برای یک موکای نعناع از بین می روند. در حالی که بله، این اسپرسو دارد، وقتی من آن را در خانه درست می کنم، طعم آن بیشتر شبیه شکلات داغ نعنایی با خامه فرم گرفته است. 🙂
مرتبط: لاته تخم مرغ، لاته نان زنجبیلی، لاته ادویه کدو تنبل، چای لاته، کرم کدو حلوایی سرد، 35+ دستور قهوه، اسپرسو مارتینی.


مواد تشکیل دهنده
- اسپرسو
- شیر – یا جایگزین شیر
- شربت شکلات - یا مخلوط شکلات داغ
- عصاره نعناع
- خامه فرم گرفته - اختیاری
من همچنین دوست دارم این را با یک مینی آب نبات یا نبات های خرد شده تزئین کنم. پوست نعناع نیز افزودنی خوبی خواهد بود.


مسیرها
ابتدا شربت شکلات را به لیوان خود اضافه کنید. من دوست دارم بیشتر به ته آن اضافه کنم، زیرا با اسپرسو داغ مخلوط می شود. اما من مقداری از کناره های لیوان را نیز می ریزم. اگر به جای آن از یک بسته مخلوط شکلات داغ استفاده می کنید، می توانید آن را با شیر داغ مخلوط کنید.
بعد، اسپرسوی خود را درست کنید. شات اسپرسو را داخل ماگ آماده شده بریزید.
سپس شیر را بخارپز کنید. می خواهید شیر داغ باشد و روی آن مقداری کف ایجاد شود. اگر دستگاه اسپرسوساز شما دارای چوب کف گیر است، می توانید این کار را در یک مرحله انجام دهید. در غیر این صورت ممکن است لازم باشد شیر را گرم کنید و سپس با دست کف کنید یا از دستگاه کف ساز شیر استفاده کنید. در این مرحله مخلوط شکلات داغ را اضافه کنید تا در صورت استفاده خوب جا بیفتد.
شیر داغ را داخل اسپرسو بریزید؛ فوم به طور طبیعی در بالا قرار می گیرد. روی آن را خامه فرم گرفته، شربت شکلات و تزئینات دیگر بریزید.


دستگاه اسپرسوساز خانگی
ما طی سال ها اسپرسوسازهای زیادی را امتحان کرده ایم، و در اینجا اسپرسوسازهای مورد علاقه ما در قیمت ها و سطوح مهارتی مختلف آورده شده است:
- کافه اسپرسوساز اتوماتیک – دستگاه فعلی من. از هر دانه کاملی استفاده می کند، بنابراین اگر از دانه های باکیفیت استفاده کنید، اسپرسویی با کیفیت بالا دریافت خواهید کرد. شات های اسپرسو را به صورت خودکار تولید می کند (بدون نیاز به مهارت باریستا) و شامل یک چوب کف کردن شیر برای گرم کردن و کف کردن شیر است. من یک سال پیش این دستگاه را برای کریسمس گرفتم و تقریباً هر روز از آن استفاده می کنیم و آن را دوست داریم! در سه رنگ موجود است.
- اسپرسو اجاق گاز – این ارزان ترین راه برای تهیه اسپرسو در خانه است. این کار بیشتر کار فشرده است و شما همچنین به راهی برای آسیاب کردن حبوبات خود برای بهترین نتیجه نیاز خواهید داشت. اما، این یک روش کلاسیک است که وقتی خوب انجام شود عالی عمل می کند.
- Breville Barista Touch – یک بار این را برای یک دوست خوب به عنوان هدیه عروسی خریدیم و آنها گفتند که آن را دوست دارند. این دستگاه بالاترین کیفیتی است که برای کار با آن به مهارت های باریستا نیاز دارید، اما یک اسپرسوساز خانگی عالی است.
- Nespresso Vertuo – برای کسانی که می خواهند یک اسپرسوساز با غلاف استفاده کنند، این مورد علاقه من است. بسته به غلافی که استفاده می کنید، می تواند اسپرسو یا قهوه درست کند.


پیشنهادات خدمت
از آنجایی که این نوشیدنی بسیار جشن است، چرا چند کوکی کریسمس هم درست نکنید؟


راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!


راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!

دستور غذا را دریافت کنید
منبع: https://abeautifulmess.com/peppermint-mocha/