شات زنجبیل - یک آشفتگی زیبا
انتشار: دی 21، 1403
بروزرسانی: 10 اردیبهشت 1404

شات زنجبیل - یک آشفتگی زیبا


این دستور شات زنجبیل تازه یک انتخاب عالی و انرژی بخش است. با استفاده از زنجبیل تازه، آب لیمو و عسل، عکس های سلامتی خود را درست کنید. ما به شما یاد می دهیم که چگونه دستور پخت خود را سفارشی کنید و یک هفته کامل از شات های تازه را در یک روز آماده کنید. انرژی و متابولیسم خود را با این آب زنجبیل خانگی آسان کنید.

موارد مرتبط: دستور العمل های اسموتی سالم، میان وعده های سالم برای کودکان، دستور العمل های آماده سازی غذا.

مواد تشکیل دهنده

  • ریشه زنجبیل تازه - به حدود یک پوند زنجبیل تازه نیاز دارید.
  • لیمو - در این دستور غذا شش لیمو (یا آب لیموی ارگانیک) نیاز است.
  • عزیزم – عسل محلی یا آگاو را برای دمنوش خود انتخاب کنید.
  • آب - برای این دستور به مقداری آب تازه و خنک نیز نیاز دارید.

ظروف ذخیره سازی - شما چندین گزینه برای نحوه نگهداری شات های زنجبیل خود در ظروف بدون هوا دارید. اولین گزینه ظروف جداگانه است. من از این مجموعه هشت بطری 2 اونسی استفاده کردم. همچنین می توانید شات های خود را در یک دسته بزرگ (مانند یک شیشه بزرگ در بسته) ذخیره کنید و در صورت نیاز، وعده ها را در لیوان های جداگانه بریزید. اگر با این گزینه پیش می روید، یک ظرف مهر و موم شده را انتخاب کنید که حداقل 16 اونس را در خود جای دهد.

شات زنجبیل چه طعمی دارد؟

شات های زنجبیل خانگی طعم بسیار قوی زنجبیل دارند. آنها قطعا یک ضربه به آنها دارند! در این دستور نت هایی از لیمو و عسل نیز وجود دارد. طعم آن به قدری قوی است که بهتر است به جای نوشیدنی، آن را به عنوان یک شات (شات) سرو کنید (آسان تر از نوشیدن آن). اگر در مورد طعم قوی آن تردید دارید، می توانید مقداری آب آناناس، آب پرتقال یا آب سیب اضافه کنید تا آن را چند درجه پایین بیاورید.

چگونه بسازیم

با تهیه مواد اولیه خود شروع کنید. لیموهایتان را آب بگیرید. من از یک آبمیوه گیری دستی برای آبگیری شش لیموی خود (از وسط برش خورده) مستقیماً در مخلوط کن استفاده کردم.

سپس تمام زنجبیل را پوست بگیرید و به تکه های کوچک خرد کنید.

آب لیمو، زنجبیل، آب و عسل را به مخلوط کن با سرعت بالا اضافه کنید.

نبض بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

از یک صافی مشبک و پارچه پنیر برای صاف کردن ماده در ظرف استفاده کنید. پارچه پنیر را فشار دهید تا فقط فیبر خشک زنجبیل باقی بماند. آن را به کناری بریزید و این روند را ادامه دهید تا تمام مایع دوبار در ظرف جدیدی صاف شود.

از یک قیف کوچک برای ریختن دو اونس شات زنجبیل در هر بطری استفاده کنید. بلافاصله سرو کنید یا در یخچال بگذارید.

نکاتی برای ساخت

  • مواد بیشتری برای اضافه کردن - می توانید زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، سرکه سیب یا آب میوه ها و سبزیجات دیگر را برای فواید بیشتر و تنوع طعم به شاتوت اضافه کنید. همچنین می توانید آب را با آب نارگیل با الکترولیت های اضافه شده جایگزین کنید. اگر از ادویه جات استفاده می کنید، با کم کم شروع کنید و مقدار بیشتری را به طعم اضافه کنید.
  • هک صرفه جویی در زمان – اگر می خواهید در زمان صرفه جویی کنید، می توانید از پوست کندن زنجبیل صرف نظر کرده و بدون پوست آن را مخلوط کنید. این زمان برترین بخش دستور غذاست.
  • پارچه پنیر ندارید؟ اگر پارچه پنیر ندارید، می توانید به جای آن از حوله آشپزخانه نخی تمیز استفاده کنید.
  • گزینه وگان - برای یک گزینه مناسب برای وگان، عسل را با شربت افرا یا آگاو عوض کنید.

فواید آب زنجبیل

زنجبیل فواید زیادی برای سلامتی دارد، مانند مفید بودن برای حالت تهوع، مشکلات معده و البته ایمنی. شات زنجبیل خواص ضد التهابی است. کاهش التهاب در بدن فواید زیادی برای سلامتی شما دارد. گفته می شود که شات های زنجبیل از متابولیسم سالم، کاهش سطح قند خون و کمک به هضم سالم کمک می کند. می تواند به کاهش درد عضلانی و مشکلات گوارشی کمک کند. شات های زنجبیل خانگی تازه تر و قوی تر از خرید در فروشگاه هستند.

دستور العمل های سالم تر

سوالات متداول

در شات زنجبیل چیست؟

یک شات زنجبیل خانگی با استفاده از زنجبیل تازه، لیمو، عسل و آب تهیه می شود.

شات های زنجبیل برای شما چه می کند؟

بزرگترین مزیت شات زنجبیل خاصیت ضد التهابی آن است. کاهش التهاب در بدن فواید زیادی برای سلامتی شما دارد. گفته می شود که شات های زنجبیل از متابولیسم سالم، کاهش سطح قند خون و کمک به هضم سالم کمک می کند.

بهترین زمان برای نوشیدن دمنوش زنجبیل چه زمانی است؟

زمان بدی برای نوشیدن یک شات زنجبیل وجود ندارد. با این حال، بهترین زمان مطلق، اول صبح با معده خالی است. آنها همچنین قبل یا بعد از تمرین عالی هستند.

چگونه شات های زنجبیل را ذخیره می کنید؟

می توانید این دستور را به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید. اگر قصد ندارید سریع آنها را بنوشید، توصیه می کنیم مخلوط خود را در یک سینی یخ منجمد کنید. انجماد این شات ها می تواند ماه ها طول بکشد.

چاپ کنید

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید

آموزش درست کردن شات زنجبیل خانگی با استفاده از زنجبیل تازه، لیمو، عسل و آب. ساخت این شات سلامتی آسان است.

بازده 8 عکس ها

آماده سازی 20 دقیقه


منبع: https://abeautifulmess.com/ginger-shot/