این دستور پخت توپ های سوسیس همان چیزی است که من آن را غذای PEAK Pinterest مادر می دانم. روده بر شدن از خنده. درست کردن آن بسیار آسان است – فقط چهار ماده وجود دارد و شما فقط مخلوط کنید، شکل دهید و بپزید. و این توپ های سوسیس بسیار خوشمزه هستند! آنها واقعاً اعتیاد آور هستند، به شما هشدار داده شده است. یک لقمه و شما قلاب خواهید شد. فرقی نمی کند آنها را به عنوان پیش غذای تعطیلات سرو کنید یا به عنوان بخشی از یک غذای خوش طعم، به سرعت بلعیده می شوند.
مطمئن نیستم که توپهای سوسیس بیسکوئیک یک چیز در غرب میانه هستند، اما اگر هرگز نام آنها را نشنیدهاید یا هرگز نداشتهاید، آنها را بهعنوان نوعی برش کوتاه برای کوفتهها توصیف میکنم. اکثر دستور العمل های کوفته ای که من درست می کنم شامل آرد سوخاری و مقداری پنیر (معمولاً پارمزان) است، بنابراین آنها در واقع تفاوت چندانی با هم ندارند. بافت و طعم آن بیشتر شبیه یک بیسکویت سوسیس پنیری است.
مرتبط: در مرحله بعد، کوفته های قیمه ای من را امتحان کنید یا یاد بگیرید که کوفته های سرخ کن با هوا درست کنید.
مواد لازم توپ های سوسیس
- سوسیس ایتالیایی
- مخلوط بیسکویک
- پنیر چدار تیز
- شیر
دستورالعمل ها
در یک کاسه بزرگ، سوسیس و مخلوط بیسکوئیک را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. من معمولاً این کار را با دستانم انجام میدهم زیرا خیلی راحتتر از استفاده از قاشق است.
هنگامی که بیشتر مخلوط پخت مخلوط شد، شیر را هم بزنید. سپس پنیر رنده شده را هم بزنید.
از مخلوط گلوله های 1 اینچی درست کنید، هدف آنها این است که همه آنها به اندازه یکسان باشند تا به طور یکنواخت بپزند. روی یک ورقه پخت (یا دو تا در صورت نیاز) که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید. در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 22 دقیقه بپزید. اگر میخواهید بیشتر از انجام آنها مطمئن شوید، میتوانید از دماسنج گوشت استفاده کنید تا مطمئن شوید که آنها به 160 درجه فارنهایت رسیدهاند.
بله، می توانید اینها را با هوا سرخ کنید! در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 12-15 دقیقه سرخ کنید. می توانید از کاغذ روغنی در سرخ کن بادی استفاده کنید، اما من این کار را ضروری نمی دانم.
نکات و جایگزینی
- من سوسیس صبحانه ایتالیایی را برای اینها دوست دارم، مانند سوسیس جیمی دین یا مارک های مشابه. اما می توانید از هر نوع سوسیس خوکی استفاده کنید.
- اگر از سوسیس طعمدار سادهتری استفاده میکنید، من میتوانم مقداری ادویه مانند پودر سیر، پودر پیاز، فلفل کاین یا چند سبزی تازه به مخلوط اضافه کنم.
- من تقریبا همیشه از چدار تیز برای این دستور استفاده می کنم، اما اگر می خواهید آن را با انواع دیگری مانند پنیر فلفلی جک یا پنیر کلبی جایگزین کنید، می توانید. من از پنیر با رطوبت بسیار بالاتر مانند موزارلای تازه اجتناب می کنم.
- در صورت نیاز می توانید به جای شیر از آب استفاده کنید.
- من شخصاً توپهای سوسیس را در حین پخت نمیچرخانم زیرا دلمههای ترد آنها را دوست دارم، اما اگر میخواهید یکدستتر بپزند، ممکن است بخواهید آنها را تا نیمه پخت برگردانید.
- من این توپ های سوسیس را همانطور که هست دوست دارم، اما سرو کردن آنها با سس برای کسانی که ممکن است بخواهند لذت بخش است. من سس BBQ، سس گاومیش، خردل عسل، سس رنچ یا سس یام را توصیه می کنم.
- می توانید این ها را یکی دو روز زودتر درست کنید و به سادگی روی توپ های سوسیس پخته نشده را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا زمانی که برای پخت آماده شوید.
- پس از پخت، می توانید باقی مانده غذاها را در ظرف در بسته در یخچال به مدت حداقل 3 روز نگهداری کنید.
دستور العمل های بیشتر پیش غذا
راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!
چاپ کنید
دستور غذا را دریافت کنید
توپ های سوسیس پنیری و ترد که فقط با چهار ماده درست شده اند
دستورالعمل ها
-
در یک کاسه، سوسیس و مخلوط بیسکوئیک را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. من معمولاً این کار را با دستانم انجام میدهم زیرا خیلی راحتتر از استفاده از قاشق است.
-
هنگامی که بیشتر مخلوط پخت مخلوط شد، شیر را هم بزنید.
-
سپس پنیر رنده شده را هم بزنید.
-
توپ ها را درست کنید، هدف آنها این است که همه آنها را در یک اندازه نگه دارید تا به طور یکنواخت بپزند. روی یک ورقه پخت (یا دو تا در صورت نیاز) که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید.
-
در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 22 دقیقه بپزید. اگر میخواهید بیشتر از انجام آنها مطمئن شوید، میتوانید از دماسنج گوشت استفاده کنید تا مطمئن شوید که آنها به 160 درجه فارنهایت رسیدهاند.
یادداشت ها
به جای پختن در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 12 تا 15 دقیقه سرخ کنید. می توانید از کاغذ روغنی در سرخ کن بادی استفاده کنید، اما من این کار را ضروری نمی دانم.
من تقریبا همیشه از چدار تیز برای این دستور استفاده می کنم، اما اگر می خواهید آن را با انواع دیگری مانند پنیر فلفلی جک یا پنیر کلبی جایگزین کنید، می توانید. من از پنیر با رطوبت بسیار بالاتر مانند موزارلای تازه اجتناب می کنم.
در صورت نیاز می توانید به جای شیر از آب استفاده کنید.
تغذیه
حقایق تغذیه
توپ های سوسیس
مقدار در هر سروینگ
% ارزش روزانه*
* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.
توجه: برای راحتی شما، تغذیه با استفاده از Spoonacular به صورت خودکار محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/sausage-balls/