سس کارامل – یک آشغال زیبا

سس کارامل - یک آشغال زیبا

دستور پخت این سس کارامل تنها با پنج ماده ساده است و درست کردن آن فقط 20 دقیقه زمان می برد! اگر سس کارامل شور می‌خواهید، در آخر کمی نمک دریایی اضافه کنید. یام

من عاشق این سس کارامل خانگی بر روی انواع چیزها، مانند بستنی یا روی ماکیاتو کاراملی هستم. مهم نیست که از این برای دسر، نوشیدنی یا در پروژه بعدی پخت خود استفاده می کنید، این دستور العمل آسان سس کارامل را دوست خواهید داشت.

مرتبط: پست سیب کارامل ما را برای چگونگی ساخت بهترین پوشش کاراملی برای چیزهایی مانند سیب بررسی کنید. این دستور بیشتر یک سس قابل ریختن است.

مواد تشکیل دهنده

  • شکر سفید دانه ریز
  • شکر قهوه ای
  • آب
  • کره بدون نمک
  • خامه فرم گرفته سنگین

و اگر سس کارامل شور می خواهید، نمک دریای پوسته پوسته می شود.

مسیرها

در یک قابلمه یا تابه متوسط، شکر، شکر قهوه ای و آب را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا شکر حل شود، شروع به حباب زدن کند و سپس قهوه ای کهربایی شود. این ممکن است 5 تا 7 دقیقه طول بکشد، بسته به اینکه دمای شما چقدر گرم است. بهتر است فقط مراقب آن باشید تا خیلی تاریک یا نسوزد.

در طول این فرآیند مخلوط را هم نزنید. در صورت نیاز، می‌توانید تابه را بچرخانید، اما از هم زدن خودداری کنید، زیرا پاشیدن مخلوط به طرف تابه (خنک) می‌تواند باعث کریستال شدن شکر شود.

بعد از اینکه قهوه ای کهربایی عمیق شد، بقیه مواد را به آن اضافه کنید. همانطور که انجام می دهید مراقب باشید زیرا مخلوط حباب می کند.

3 تا 4 دقیقه دیگر به پختن روی حرارت متوسط ​​ادامه دهید.

اجازه دهید مخلوط به مدت 10-15 دقیقه قبل از نگهداری خنک شود.

آیا به دماسنج شیرینی احتیاج دارم؟

نه، اما اگر یکی دارید، کمک می کند! می‌توانید سس کارامل را با نشانه‌های بصری (رنگ کهربایی عمیق‌تر) و بو درست کنید (وقتی بیش از حد پخته شود بوی تلخ و سوختگی آن شروع می‌شود).

همانطور که گفته شد، اگر قبلاً یک دماسنج آب نبات دارید، از آن استفاده کنید! سس کارامل باید به حدود 220 درجه فارنهایت تا 230 درجه فارنهایت (حدود 110 درجه سانتیگراد) برسد. برخی از دماسنج های آب نبات این مرحله را به عنوان مرحله “توپ نرم” مشخص می کنند و شما می خواهید از گرم کردن شکر به مرحله “توپ سخت” خودداری کنید زیرا در مقابل سس قابل ریختن، آب نباتی جویدنی و سفت ایجاد می شود.

چرا سس کارامل من دانه دانه شد؟

اگر سس کارامل شما دانه ای است، احتمالاً شکر شما متبلور شده است. این اتفاق می افتد اگر ظرف را در حین پخت زیاد هم بزنید یا حتی بچرخانید و باعث می شود شکر کناره های قابلمه را در جایی که سرد می شود بپوشاند.

برای رفع این مشکل، دو قاشق غذاخوری آب به سس اضافه کنید و حرارت دهید تا کریستال ها حل شوند.

نحوه نگهداری سس کارامل

این دستور سس پس از تهیه باید در یخچال نگهداری شود (حاوی لبنیات). می توانید آن را در یک ظرف دربسته در یخچال به مدت حداقل 2 هفته یا در صورتی که بخواهید منجمد کنید، نگهداری کنید.

سس کارامل زمانی که در یخچال قرار می گیرد سفت می شود، بنابراین بهتر است آن را در ظرف مخصوص مایکروویو نگهداری کنید تا بتوانید به راحتی آن را نرم یا گرم کنید. اگر نمی خواهید از مایکروفر استفاده کنید، می توانید این کار را روی اجاق گاز نیز انجام دهید.

چرا سس کارامل من سفت شد؟

به احتمال زیاد شکر شما خیلی داغ شده و به دمای 240 درجه فارنهایت یا مرحله “گوله سخت” رسیده است. باز هم، در حالی که شما مطلقاً نیازی به استفاده از دماسنج آب نبات برای این دستور ندارید، می تواند به جلوگیری از گرم شدن بیش از حد شکر کمک کند.

دستور العمل های کارامل بیشتر

چاپ کنید

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

بازده 6

آماده سازی 5 دقیقه

بپزید 15 دقیقه

مجموع 20 دقیقه

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه یا تابه متوسط، شکر، شکر قهوه ای و آب را با هم مخلوط کنید.

  • روی حرارت متوسط ​​بپزید تا شکر حل شود، شروع به حباب زدن کند و سپس قهوه ای کهربایی شود. این ممکن است 5-7 دقیقه طول بکشد، بسته به اینکه دمای شما چقدر گرم است. بهتر است فقط مراقب آن باشید تا خیلی تاریک یا نسوزد.

  • در طول این فرآیند مخلوط را هم نزنید. در صورت نیاز، می‌توانید تابه را بچرخانید، اما از هم زدن خودداری کنید، زیرا پاشیدن مخلوط به طرف تابه (خنک) می‌تواند باعث کریستال شدن شکر شود.

  • بعد از اینکه قهوه ای کهربایی عمیق شد، بقیه مواد را به آن اضافه کنید. همانطور که انجام می دهید مراقب باشید زیرا مخلوط حباب می کند.

  • 3 تا 4 دقیقه دیگر به پختن روی حرارت متوسط ​​ادامه دهید.

  • اجازه دهید مخلوط به مدت 10-15 دقیقه قبل از نگهداری خنک شود.

یادداشت ها

این دستور سس پس از تهیه باید در یخچال نگهداری شود (حاوی لبنیات). می توانید آن را در یک ظرف دربسته در یخچال به مدت حداقل 2 هفته یا در صورتی که بخواهید منجمد کنید، نگهداری کنید.
سس کارامل وقتی در یخچال قرار می گیرد سفت می شود، بنابراین بهتر است آن را در ظرف مخصوص مایکروویو نگهداری کنید تا بتوانید به راحتی آن را نرم یا گرم کنید. اگر نمی خواهید از مایکروفر استفاده کنید، می توانید این کار را روی اجاق گاز نیز انجام دهید.

تغذیه

حقایق تغذیه

سس کارامل

مقدار در هر سروینگ

% ارزش روزانه*

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه با استفاده از Spoonacular به صورت خودکار محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه خود استفاده کنید.

منبع: https://abeautifulmess.com/caramel-sauce/

توسط دکور

دکوراسیون