Mimosa - A Beautiful Mess
انتشار: فروردین 11، 1403
بروزرسانی: 02 تیر 1404

Mimosa - A Beautiful Mess


از آنجایی که برای این کوکتل فقط به دو ماده نیاز دارید، درست کردن میموزا سریع، آسان است و می توانید یک دسته آن را یکجا درست کنید، بنابراین برای مهمانی ها و دوش گرفتن عالی هستند. آب پرتقال شیرین و تند همراه با شامپاین ترد حبابدار یا شراب گازدار، خوب، این آبمیوه عالی با تخم مرغ بندیکت و کروسانت است و بدون آن یک برانچ مناسب نخواهد بود.

با انتخاب شامپاینی که می خرید، می توانید سطح شیرینی را کنترل کنید و انتخاب آب پرتقال تازه، Mimosa شما را به سطح بعدی می برد.

مربوط: هلو بلینی، قاطر پرتقال و قهوه مسکو، انبه نارنجی مارگاریتا، هیبیسکوس سانگریا درخشان، کرن بری اسپریتس، فرانسوی 75

میموزا با گوه نارنجیمیموزا با گوه نارنجی

کدام شامپاین یا شراب گازدار برای Mimosas بهترین است؟

در حالی که این به سطح شیرینی شخصی شما بستگی دارد، بسیاری از آنها از شامپاین Brut یا Cava اسپانیایی برای Mimosas استفاده می کنند زیرا خشکی با شیرینی آب پرتقال به خوبی متعادل می شود. اگر نوشیدنی هایتان را کمی شیرین تر دوست دارید، می توانید Prosecco یا چیزی که کمی ترش کمتری دارد را انتخاب کنید.

نسبت شامپاین به آب پرتقال برای میموسا چقدر است؟

نسبت کلاسیک برای Mimosas 50٪ شامپاین و 50٪ آب پرتقال است. مطمئناً برخی هستند که بیشتر شامپاین یا آب پرتقال بیشتری را در لیوان خود ترجیح می دهند، بنابراین با مهمانان خود مشورت کنید تا ببینید آیا آنها نسبتی را ترجیح می دهند یا خیر.

فشردن آب پرتقالفشردن آب پرتقال

چگونه Mimosas را به صورت دسته جمعی برای جمعیت درست می کنید؟

اگر می خواهید که میموزاها خودسرانه باشند یا یک پارچ از آن ها برای پر کردن دم دستی داشته باشید، نه اینکه آنها را یکی یکی در لیوان های جداگانه بریزید، می توانید کل بطری شامپاین خود را به یک پارچ اضافه کنید و به آرامی آب پرتقال را هم بزنید تا یک دسته از آنها را برای رفتن آماده کنید.

مواد تشکیل دهنده میموزامواد تشکیل دهنده میموزا

مواد تشکیل دهنده میموزا

  • آب پرتقال: در حالی که آب پرتقال تازه مطمئناً راهی برای رفتن است، می توانید از فروشگاهی که از فروشگاه خریداری شده است نیز استفاده کنید. فقط هیچ نوع پالپی را انتخاب کنید زیرا می خواهید Mimosa شما تا حد امکان صاف باشد.
  • شامپاین (یا شراب گازدار): شامپاین همان چیزی است که به این نوشیدنی حباب دار سبکی می دهد، بنابراین گزینه مورد علاقه خود را در مقیاس شیرینی انتخاب کنید تا با OJ خود جفت شود.

میموزاها به طور کلاسیک در فلوت شامپاین سرو می شوند (این فلوت های بدون ساقه جالب هستند!) زیرا شکل طراحی به حفظ کربنات کمک می کند.

ریختن شامپاین در میموزاریختن شامپاین در میموزا

جهت ها

فلوت شامپاین خود را تقریباً تا نیمه با شامپاین خنک پر کنید. بقیه لیوان را با آب پرتقال پر کنید و لذت ببرید!

میموزا با گوه نارنجیمیموزا با گوه نارنجی

نکاتی برای ساخت

  • اگر از آب پرتقال تازه استفاده می کنید، مطمئن شوید که آب خود را صاف کنید تا مایع صافی برای نوشیدنی خود داشته باشید.
  • هم شامپاین و هم آب پرتقال خود را سرد کنید تا یک کوکتل خنک عالی به دست آورید (برای خنک شدن آن یخ اضافه نکنید، این بر میزان حباب دار بودن نوشیدنی شما تأثیر منفی می گذارد).
  • اگر فلوت شامپاین ندارید، لیوان های شراب بهترین گزینه بعدی برای نوشیدنی هستند.
  • هنگام ریختن شامپاین، اجازه دهید نوشیدنی در کنار لیوان بریزد، نه اینکه آن را به سمت پایین لیوان بریزید. ریختن آن در امتداد داخل به حفظ کربنات کمک می کند.
  • یک تزیین اختیاری از یک تکه پرتقال یا تکه توت فرنگی را به لبه لیوان اضافه کنید.
میموزا با گوه نارنجیمیموزا با گوه نارنجی

انواع میموزا

  • میموسای بزرگ: یک قاشق غذاخوری گرند مارنیه را قبل از سایر مواد به لیوان خود اضافه کنید تا طعم پرتقال را در میموزای خود تقویت کنید.
  • شربت میموزا: به سادگی یک قاشق کوچک شربت میوه ای را به بالای میموزای خود اضافه کنید و یک خوراک تابستانی خنک و خوشمزه خواهید داشت!
  • میموسای گریپ فروت توت فرنگی: آب گریپ فروت و توت فرنگی خرد شده را در یک کوکتل شیکر اضافه کنید. پس از تکان دادن، اجازه دهید توت فرنگی ها چند ساعت آب آن را طعم دار کنند و سپس در لیوان بریزید و روی آن را با شامپاین پر کنید.
  • لیموزا: به جای آب پرتقال از لیموناد برای برداشتی تازه از کلاسیک استفاده کنید.
میموزا با گوه نارنجیمیموزا با گوه نارنجی

این ها را با وسایل برانچ مورد علاقه ما سرو کنید!

سوالات متداول

از یک بطری شامپاین چند میموزا می گیرید؟

از یک بطری شراب 750 میلی لیتری، 6 تا 8 میموزا دریافت می کنید، بنابراین برای تعداد مهمان هایی که در مهمانی خواهید داشت برنامه ریزی کنید (فرض کنید هر مهمان به طور متوسط \u200b\u200b2 میموزا می نوشد).

تفاوت بین میموزا و بلینی چیست؟

در حالی که آنها پسر عموی کوکتل هستند، یک Mimosa از آب پرتقال و معمولاً یک نوع شامپاین خشک تر و کمتر شیرین استفاده می کند، در حالی که یک Bellini از آب هلو و یک Prosecco شیرین تر استفاده می کند.

تفاوت بین Mimosa و Buck's Fizz چیست؟

این دو نوشیدنی در اصل یکسان هستند، هر دو از آب پرتقال و شامپاین تشکیل شده اند، اما Mimosa دارای قسمت های مساوی از هر یک از مواد تشکیل دهنده است و گاز باک دارای دو قسمت شامپاین به یک قسمت آب است.

چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید

بازده 8 نوشیدنی ها

آماده سازی 5 دقایق

جمع 5 دقایق


منبع: https://abeautifulmess.com/mimosa/