
بروزرسانی: 02 تیر 1404
رول دارچین - یک آشغال زیبا
آیا چیزی بهتر از یک رول دارچین گرم در کنار قهوه صبحگاهی شما وجود دارد؟ پاسخ: خیر نان نرم و پوسته پوسته شده با دارچین، شکر و کره و روی آن لعاب یخ زده پنیر خامه ای - این همه چیزی است که یک صبحانه (یا دسر) مقرون به صرفه باید IMO باشد. و این دستور رول دارچین کرکی یک دستور کلاسیک است. اگر به دنبال یک وعده صبحانه خاص هستید، چه برای تعطیلات یا اصلاً دلیل خاصی نداشته باشید، اینها را زود درست کنید!
این دستور رول دارچینی خانگی فقط به یک بلند کردن و یک استراحت نیاز دارد. اگر به رول دارچین یک شبه نیاز دارید، می توانید این غذاها را از شب قبل درست کنید.
مرتبط: آیا این دستور غذا بیشتر از آنچه نیاز دارید درست می کند؟ اگر چنین است، به جای آن، رول های کوچک دارچینی ما را امتحان کنید.


مواد تشکیل دهنده
- کره بدون نمک
- شیر - شیر کامل چیزی است که من تمایل به استفاده از آن دارم
- عصاره وانیل
- شکر سفید دانه ریز
- مخمر خشک فعال
- آرد همه منظوره
- نمک
- تخم مرغ بزرگ
- شکر قهوه ای
- دارچین
- پنیر خامه ای
- پودر قند - که به آن شکر قنادی نیز می گویند
من اغلب اینها را در یک ظرف پخت 10.5 در 7.5 اینچی می پزم (این همان چیزی است که در اینجا نشان داده شده است) اما یک تابه 9 در 13 اینچی نیز به خوبی کار می کند.


طرز تهیه رول دارچینی
ابتدا خمیر رول دارچینی را درست کنید. در یک قابلمه متوسط \u200b\u200bتا بزرگ، کره را روی حرارت متوسط \u200b\u200bآب کنید. شیر و عصاره وانیل را هم بزنید و بپزید تا گرم شود. از روی حرارت بردارید و شکر را اضافه کنید. سپس مایه را روی این مخلوط بپاشید و چند دقیقه زمان دهید تا فعال شود و کف کند.
حالا در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را اضافه کنید و با همزن بزنید. مخلوط مایه خمیر را به همراه تخم مرغ ها بریزید و با همزن بزنید تا یک توپ خمیر درست شود. روی سطح کار آردپاشی شده خمیر را برمی گردانیم و چند دقیقه ورز می دهیم تا یکدست شود و تقریباً کشدار شود. کاسه را کمی آرد پاشی کنید و توپ خمیر را داخل آن قرار دهید. با یک حوله ظرف تمیز بپوشانید و بگذارید 1 تا 2 ساعت در جای گرم بماند تا حجمش دو برابر شود.
در پایان زمان بالا آمدن، شکر دارچینی را پخش کنید. در حالی که برخی دوست دارند کره نرم شده را پخش کنند و شکر دارچینی را برای پر کردن رول دارچینی روی آن بپاشند، من کره نرم شده، شکرها و دارچین را در یک کاسه کوچک مخلوط می کنم و آنها را در یک کره مرکب با هم خامه می زنم.
با وردنه خمیر را به شکل مستطیل درآورید. فیلینگ شکر دارچینی را در تمام سطح مستطیل پخش کنید. این را گرد کنید و با یک چاقوی تیز به شکل رول دارچینی برش دهید. من با برش دادن رول به نصف و سپس نصف یا 1/3 آن قطعات شروع می کنم. اگر می خواهید دقیق تر باشید، می توانید از یک چوب اندازه گیری یا خط کش استفاده کنید.
خمیر رول شده را در ظرف پخت کره ای قرار دهید. اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند. در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بپزید تا لبه ها قهوه ای طلایی شوند. قبل از اضافه کردن لعاب فراستینگ، اجازه دهید تا حدی خنک شود.
برای تهیه فراست پنیر خامه ای در همزن، پنیر خامه ای نرم شده، پودر قند و شیر را با هم مخلوط کنید. لعاب را روی رول های دارچینی بمالید و سرو کنید.


نکات و نکات
- اگر مخمر شما کف نمی کند، ممکن است کهنه شده باشد، بنابراین تاریخ انقضا روی بسته بندی را بررسی کنید. من توصیه می کنم با مخمر تازه شروع کنید.
- اگر در این فصل از سال آشپزخانه و خانه شما گرم نیست و نگران هستید که خمیرتان پف نکند، فر را برای چند دقیقه روشن کنید. سپس آن را خاموش کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید و در را ببندید تا گرم بماند. دقت کنید فر آنقدر داغ نباشد که شروع به پختن خمیر کنید.
- من همچنین دیده ام که نانوایی ها از نخ دندان بدون طعم برای برش دادن رول های دارچین استفاده می کنند.
- بهترین راه برای جلوگیری از ایجاد توده در رویه پنیر خامه ای این است که از نرم بودن پنیر خامه ای خود مطمئن شوید و قبل از اضافه کردن سایر مواد ابتدا آن را هم بزنید. و بهترین راه دوم این است که پودر قند را به جای ریختن از یک پیمانه یا قاشق در لعاب الک کنید. اما چند توده کوچک هرگز کسی را نکشت. 🙂
- من اغلب ظرف پخت را روی یک ورقه پخت قرار می دهم، زیرا این کار حرکت داخل و خارج از فر را کمی آسان تر می کند.
- اگر می خواهید این رول های دارچینی را شب قبل از پختن آن ها درست کنید، دستور پخت را تا حد استراحت دنبال کنید. به جای آن، آنها را در پلاستیک بپوشانید و یک شب در یخچال نگهداری کنید. قبل از پختن روز بعد، آنها را برای حداقل 30 دقیقه با هدف دمای اتاق بگذارید.
- باقیمانده غذا را در ظرف دربسته یا با فویل آلومینیومی بالای ظرف حداقل به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید. می توانید آنها را مجدداً به مدت 30-45 ثانیه در مایکروویو گرم کنید.


دستور العمل های بیشتر برای صبحانه
سوالات متداول
تفاوت بین مخمر خشک فعال و مخمر فوری چیست؟
مخمر خشک فعال باید قبل از استفاده با حل کردن در آب گرم یا شیر فعال شود. مخمر فوری را می توان مستقیماً به مواد خشک مانند آرد اضافه کرد.


راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!


راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!

دستور غذا را دریافت کنید
رول های نرم و پوسته پوسته پر شده با شکر دارچینی و روی آن لعاب پنیر خامه ای.
منبع: https://abeautifulmess.com/cinnamon-roll/